Med det nya året på ingående

Sista dagen på året nu då! Känns verkligen inte som det. Jag sitter på rummet och rullar tummarna och resten av familjen rensar garderoberna. Men hur som helst så blir det ju ferre ikväll, och det taggar jag! Hoppas himlen öppnar sig lite också, så man får se lite fyverkerier. :)
 
Det här med nyårslöften har jag aldrig kört med, för jag tänker att man ska väl ändå inte behöva ett nytt år för att förändras? Jag förändras hela tiden istället och ger nya löften lite då och då. Nyårslöften brukar ändå nästan aldrig hållas. 
 
 
Nu ska jag bege mig till köket för att göra förrätten till årets nyårsmiddag! Lax, pepparrot, rom och andra gosaker blir det. Mums!

The fifth wheel

Våldsgästade Silje igårkväll i behov av sovplats och vänner. Silje, Haffu, Viktor och Katla skulle egentligen på verket och partaja men min opepp verkade smitta av sig så vi stannade hemma och spelade sällskapsspel och umgicks istället! Det var hur trevligt som helst, och väl behövligt. Tack! ♥ Imorgon ska jag dit igen för då är det nyårsfest! Kulkulkul.
 
 
 

Uppdatering

Nu var det alldeles för längesen som jag bloggade. Förlåt. Är inne på min fjärde förkylning och är därmed less på att vara just nu. Bloggandet kom på sidan av och glömdes bort i sjukan och julstressen. Men nu är jag tillbaka! Hade tänkt göra ett jättelångt inlägg med en massa bilder från de senaste veckorna, men insåg att det skulle bli alldeles för jobbigt. Så jag få portionera ut bilderna i olika inlägg istället. 
 
Anyways, jag har haft en underbar jul med familjen, min bästa vän Anneli och Micke. ♥ Imorgon ska jag och systern med sambo åka till min pappa och fira lite mer!  
 
Ni får säga till om det är någonting speciellt som ni vill att jag ska blogga om, eller berätta eller något. Jag är öppen för förslag! 
 
 
Jag ska lägga upp mer bilder från julafton senare, har inte orken just nu att gå igenom alla bilder. : )
 

Får jag aldrig vara frisk?

Hej på dig också, tredje förkylningen på rad. Du är inte välkommen och jag vill att du ska gå nu. Har varit frisk i tre dagar efter två månader av förkylningar och magont, och så kommer det en till jävla förkylning. Och eftersom jag inte har varit frisk på senaste tiden så har inte min näspiercing läkt heller. Den ser inte bra ut. Och som pricken ölver i:et så började lingonveckan igår också. Älskar mitt liv just nu. Har så mycket att göra nu såhär sista veckan innan jul, men hur ska jag orka nu överhuvudtaget? 
 
Hittade iallafall en stor uppmuntran i julkalendern igår morse. Kunde inte ha varit mer passande med en stor, fet chokladjultomte! 

En lugn fredagskväll

Bra kväll ikväll. Slutade skolan halv tio idag och kunde inte fara hem förrän tre (buschbarn, ni vet..). Så när jag väl kom hem så var det som att kliva in i himmelriket. Åt middag och sen fastnade jag vid tv:n. Såg en film som var den finaste jag sett, typ. Inte gråtit så mycket på väldgt länge! I am David heter den, ni borde se den. 
Sen har jag bara chillat, lyssnat på musik, sjungit, suttit på golvet och tagit egobilder, dansat, ritat lite och ignorerat mina läxor. Har helt enkelt varit en väldigt rogivande kväll. Det behövde jag! Det bästa är att jag nästan inte stressat någonting alls ikväll och det är väldigt ovanligt ska ni veta! 
 
Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon, ska upp tidigt för att åka in till stan och sälja ett porträtt. Godnatt på er ♥
 

Önskar det var kroki hela veckan

Den kvinnliga kroppen är så himla fin. Och å vad jag önskar att jag var bättre på att rita den! Träning ger färdighet, right? Krokilektionerna i skolan är by far det roligaste och mest lärorika vi har. 
 

Min läxlista är inte nådig

 
Det hemska är att nästan varje är ett stort arbete på kanske 3 sidor. Eftersom jag både varit sjuk och haft fullt upp med utställningen så har jag kommit efter. (Mamma, jag ska klara det här, oroa dig inte)  Men på alla de här läxorna så har jag även mitt projektarbete som jag måste speeda på nu! 

Memories

70 bilder senare så har jag uppdaterat min fotovägg! Eller ja, det sitter foton lite här och där över rummet eftersom alla inte får plats. 
 

Lyckan kom på posten

 

Make Me Smile

Nu! Nu kan jag börja blogga igen! Har haft fullt pp med utställningen, men hade ju vernissage igår så nu kan jag pusta ut när det gäller det. Sköönt. 
Och vernissagen gick jättebra, det var hur trevligt som helst och fick en hel del komplimanger, hehe : D Såå nu är det dags att börja med nästa utställning då..? Vi får se! 
 
Lägger upp närbilder på alla porträtt närmare nyår, när jag tar ner utställningen. Glömde nämligen att fota alla bilder i stressen.. 
 
Men här har ni en massa bilder från vernissagen iallafall: 

Jag älskar

  • Ljudet av traktorer som skottar snö
  • Känslan av att åstadkomma någonting
  • Värmen från varm choklad efter en dag ute i snön
  • Lukten av nejlikor, apelsiner, kumminm indisk mat och glittergirlanger
  • Ljudet av stora snöflingor som landar i snön i tystnaden
  • Känslan av stumpbyxor och ulltofflor
  • Ljudet av snö som krossas under skorna
  • Månen
Jag önskar att det var vinter året om i Umeå. 
 

Ungefär så här känns det just nu


Boopadooba

Har tänkt i flera dagar att jag ska blogga nu, men har inte hunnit! Sitter och ritar, ritar, ritar, pluggar franska, ritar och ritar. Helatin! Har vernissage på folkets hus på söndag(kl 3 för er som kanske vill komma) och jag har minimum tre portätt kvar att göra! Stresseeen! Tycker att jag har varit ganska duktig ändå, har fjort klart tre porträtt sen i fredags! Ni får se alla bilder efter utställningen : )
 
Men nuuu måste jag återgå till arbetet. Fatta hur ont i kroppen man får av att sitta och rita 24/7? 
 

Mindful mind of a weary kind

Att komma hem från stugan kändes väldigt jobbigt, men ändå skönt. Hade gärna stannat där några dagar till, så skönt utan internet, utan grannar, utan krav. Bara vara och flyta med. Dock så är det skönt att komma hem till rinnande varmvatten och toelett inomhus! 
Helgen var underbar, längtar redan till nästa gång! Kommer att lägga upp bilder sen, orkar inte just nu.
 
Ska sätta mig och rita nu tills min lektion börjar 14:20. Önska mig lycka till!
Här är en bild på mig idag; överdrivet lycklig över att snön och vintern äntligen är här.

RSS 2.0