Sometimes life is just too sweet


Phett med onödigt.

Åh har matteprov idag.. Matte gör så att jag mår psykiskt dåligt.. För t.ex. inatt så drömde jag mardrömmar om min mattelärare.. Det är inte okej! När jag vaknade ur drömmen så var jag extremt omskakad, så det var riktigt svårt att somna om igen, och klockan var TRE. >:
Jag. Hatar. Matte.

Kämpar på.


Those were the times.


Earth Hour!


MAT!

Lagade middag själv idag, älskar att laga mat! Idag blev det linsgryta med kyckling och ris : ) Mums!
Åhååhhåh, ikväll (typ 12) kommer mamma hem med en chokladkaka till mig ♥
Nu: Earth Hour!

Eternal bliss of the grateful souls

Jag är på så sjukt bra humör idag! Vet inte varför, men jag har inte varit på såhär bra humör på väldigt, väldigt länge.. En gång i somras när jag satt i sfparken med en massa folk så hade jag ett kort lyckorus, och nu känner jag nästan samma sak! Det är så skönt! Känns som att det inte finns några problem i hela världen just nu. Önskar att jag alltid kunde känna såhär. Hakuna Matata!

Mahishasuramardinee stotram


Just a little bit.


Supermåne ikväll!

Nu ikväll är det fullmåne. Men inte vilken fullmåne som helst – det är en supermåne, som astrologen Richard Nolles uttrycker det.- Supermånen har koppling till extrema tidvatten, stormar och jordbävningar, säger han. Vart 18:e år ”besöker” den extrema supermånen jorden.

- Supermånen har koppling till jordbävningar och stormar, säger astrologen Richard Nolle.

Att det sammanfaller med en fullmåne bäddar för kaos, enligt astrologen Richard Nolle som tror att jordbävningen förra fredagen utanför Japans kust hänger ihop med den extrema supermånen. Det var även en Supermåne en vecka efter att tsunamin i Thailand hade skett.. kan det vara en koppling kanske?

Vissa studier har visat att det föds fler barn vid fullmåne och att människor i högre utsträckning söker sig till sjukhus och vårdcentraler. Gikt, astmaanfall, psykiska problem, skador orsakade av bett från djur och blödningar i magen har rapporterats vara vanligare.

Det sägs också att man kan få väldiga humörsvängingar både män och kvinnor. Sömnproblem är vanligt, man sover oroligt om natten och drömmer mycket. Under fullmåne får kvinnorna ofta sin ägglossning, så kvinnorna har lättare för att bli gravida under fullmånetider.

Lite sådär random kan jag också berätta att när jag var liten så brukade jag "yla" åt månen, konstigt va?


Ta en god titt på månen ikväll, det här ser man bara var 18:e år!


Bermudatriangeln

Nu, gott folk, ska jag berätta om en sak som många inte vet om eller har tänkt på så mycket.. nämligen bermudatruangeln! Jag har läst ganska mycket om det här..området där skepp och båtar försvinner spårlöst.
Bermudatringeln ligger mellan Bermuda , Miami och Puerto rico och täcker ett flera tusen kvadratkilometer stort område.
Hundratals skepp och flygplan har försvunnit spårlöst ( och dessutom oftast i fint väder ) för att aldrig igen hittas. Ingen vet hur eller varför.

Ett av flygplanen som försvunnit  är "Flight 19" som försvann helt från radarskärmarna den 5 December 1945.
Först rapporterade piloterna att intrumenten inte fungerade som de skulle och att havet såg annorlunda ut.
En kvart senare kom ett meddelande om att kompasserna inte fungerade. Det sista man hörde var: " Här är det vita vattnet, vi är fullständigt förlorade."
Läskigt va?

Räddningspatruller med flera hundra flygplan, båtar och jagare undersökte enorma lands- och vatten områden men varken vrakdelar eller flygplan hittades.

Några fartyg som åkt genom området utan att försvinna har rapporterat att väldigt konstiga saker hänt dem. Ett fartyg rapporterande om grönskimrande moln och kokande vatten.

Ett annat fall var ett flygplan som plötsligt försvann från radarn i tio minuter, för at sedan synas igen. Ingen på planet hade märkt något, men när man undersökte händelsen så märkte man att alla planets klockor gick tio minuter efter..

Jag vill tro att det ligger en port till en annan värld där. Vissa tror att det är aliens som för bort skeppen och flygplanen. Forskare tror att det är gigantiska luftbubblor( varför har dom inte hittat något på botten då? )
Eller så kanske det är ett gigatontiskt sjöodjur som har sitt bo där..? Vem vet..?


Nu vet ni det!

Människor är grymma.

Jag höll för öronen och grät när jag såg det här. Hur grym kan man vara? Och folk som faktiskt köper päls? HUR TÄNKER NI? Det är fruktansvärt. Det finnt inte ord för det här. Fy alltså. Fy.
Känsliga tittare varnas.

http://features.peta.org/ChineseFurFarms/index.asp

It's not an Owl.

Bäst.

Með suð í eyrum við spilum endalaust


Varför inte?


Blank page.


Livets små njutningar.


Making masks

Det blev inge måleri idag, varken jag eller Valdemar hade tid.. Jag arbetade på maskerna till ettornas projekt istället! Kulkul.
Här får ni en liten bildbomb:

RSS 2.0