Och en ren.

Morning folks! Har haft en ganska sur morgon, vaknade till snöfall och barnskrik, varit stressad över svenskatal och så, men nu är det avklarat så nu är jag på bättre humör! Eller typ. Jag har en räkmacka. De ni.

Igår när jag la upp bilder från graffiti-workshopen så orkade jag inte skriva någon text, och så hann jag inte heller eftersom jag satt och skrev på mitt svenskatal. Men anyways, det var askul att måla graffiti! Så mycket roligare än vanlig skola, hehe. Bild&From äger faktiskt ibland. It has its moments. Passade på att fota lite inne på slakteriet också, ser ju så coolt ut där inne : ))))))

Det roligaste var ju färgen på händerna. Som aldrig gick bort.

Bilden med elefanten och fåglarna har jag och Silje gjort. : > Jag gjorde elefanten, hon fåglarna, resten tillsammans!

Ändå ganska soft vecka

Den här veckan så har vi något slags samarbete med en hiphop-skola i skåne, så vi målar en massa graffitti den här veckan, hur kul som helst! Imorgon ska vi till gamla slakteriet och täcka en sjuhelsikes stor vägg med vackra alster : )))

Nytvättad katt är inte heller att leka med...

För en stund sen så kom Misse in och var skitig överallt. Såg ut som att han hade rullat i lera eller något. Så vi bestämde oss för att duscha honom. Och det gick ju som det gick.. Han är helt omöjlig! Han sprattlade och hade sig (normalt för en katt som blir duschad) men då råkade han köra in en klo rakt in i min handflata, och så fastnade den där! Jag skrek och skrek och till slut så lossnade den. Sen stod jag vid handfatet och gungade fram och tillbaka och åade mig i cirkus tio minuter.. Nu är det alldeles hårt och svullet och jag kan inte röra handen. Skriver med vänstra, haha. Tangent för tangent!
Det gör så ont att ni förstår inte. Känns ända in i benet. Men vad kan man göra, shit happens.
Det här var typ jag, fast längre.

Nytvättade dreads är inte att leka med.

Fast samtidigt så hade jag ju dom faktiskt i en turban nyss, så... kanske ej bör ha det. Eller vad tycker ni? Är detta det nya modet? Hehe. Jag har tråkigt och är stressad. Blubb.

Remember, remember the fifth of November...

Har suttit uppe och väntat på att grannarna ska tvätta klart någon gång så att jag kan gå och lägga mig, dom har ju sin tvättmaskin precis vid väggen in till mitt rum så hela rummet vibrerar när dom tvättar... borde vara förbjudet tycker jag.

Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig, är extremt trött.
Såg V för Vendetta (för 7:e gången?) med mamma tidigare ikväll, det var mysigt. Får typ andningsproblem av att se den filmen för att den är så fruktansvärt awesome. Om du inte sett den, se den! Nu! NU! NUUU!
Här sitter jag när jag ser på film.( och sover, gör läxor, läser o.s.v...) Mycket trevligt!
Och nu startade grannarna tvättmaskinen igen.... döda mig. Sova med hörlurar? Jappjapp!
Godnatt!

Nu är det banne mig vår.

Kom nyss hem och såg att det har kommit blommor och gröna saker vid huskanten. Har haft vårkänslor hela dagen men det här var ju som pricken över i:et! Och dessutom så ska det grillas till middag ikväll också. Gottigottgott!

Försökte i en evighet att ta en någorlunda fin bild på mig själv med systemisen, men nej. Det ville den inte, så det slutade med att jag blev less och då blev det såhär:
Vacker är jag ju. Men det visste jag redan.
Tjollahopp, nu ska jag gå och tända grillen!

Kolla vad som kom med posten!


It's a dreadful thing

Här har ni lite bilder (tagna av Lottis) på mina dreadskorvar! Dom är asfula, krokiga och helt missbildade, men jag gillar dom ändå lite grann på nåt vis, med tanken i bakhuvvet att dom kommer att bli finare!

Feber är alltid lika kul

  • Carmen var bäst. ( :D )
  • Paradisbadet ägde.( :D )
  • Har så mycket träningsvärk att jag knappt kan gå.
  • Har feber, håller på att bli förkyld tror jag..
  • Är less på folk som sviker (men haha, när är man inte det..?)
  • Har en massa inspiration, men verkar som att jag har tappat min förmåga att skapa något vackert.
  • Fuck allt just nu, i denna precisa stund.

Carmen

Var ju som sagt på bräntberget igår och grillade och åkte skrana och sånt, det var sjukt mysigt! Måste definitivt göras om. Gick och la mig vid halv två-tiden och klev upp idag vid halv ett, eller... vaknade då, men ville gentligen inte kliva upp..Haha. Men ska ju på operan nu, så var tvungen att kliva upp. Ska dit och se Carmen, taggad!

Babbel

Goderafton! Sitter på rummet ikväll och njuter av lovets första kväll, så skönt. Kom och tänka på att jag har faktiskt knappt planerat in något, men ska ändå göra en massa under lovet! Imorgon ska jag till bräntis med några kompisar och grilla/åka skrana, på Söndag ska jag på Operan och se Carmen, på Måndag ska jag på paradisbadet med grannens unge, på tisdag ska jag på bio och på onsdag ska jag göra dreads och hennatatureingar med Silje.. Haha åh. Det känns sjukt mycket!  Och dessutom ska jag på TVÅ fester nästa helg! Hur ska detta gå..

Men ikväll ska jag bara ta det lungt iallafall. Har köpt en ny skissbok (!!!!) så ska väl sitta och klottra i den lite. Gjorde precis ett sånt där "vänskapsband" ni vet (fast åt mig själv, haha forevuuur aloooneeee), blev lite nostalgiskt på nåt sätt, var ju så länge sen man gjorde sånna! Fett fina är dom iallafall.
Jaja, nu ska jag stänga igen datan igen och bege mig ut i köket för en kopp te. Tjao.
Lit'N del av mitt kära rum, dock så har jag en del nya saker nu som inte fanns när bilden togs... menmen! Och handukarna är fina där. Klaga ej.

Happiii

Just nu känns allting skönt. Har gjort klart de viktigaste läxorna, gjort klart alla viktiga sysslor, teckningar o.s.v.. Känns så otroligt skönt. Nu kan jag bara luta mig tillbaka och njuta av tillvaron när lovet börjar. *lättnads&glädje-suck* Nu på lovet ska jag bara tare lungt, grilla, chilla, bada.. och andra okomplicerade saker. Längtar till tusen tills morgondagens skola är slut! Då äre LOOOV!
Bild från tumblr

RSS 2.0