Mina dreads nu för tiden! Dom växer och frodar sig, heh.


En kväll som går till historien (varning för bildbomb)

Hade ju alltså "fest" hemma i flurken i lördags. Vi grillade, satt på filtar och åt, rökte vattenpipa, spelade och lyssnade på musik, gick på skogspromenader, skrattade och hade det helt otroligt trevligt. Kan lätt säga att det var en av dom härligaste kvällarna i mitt liv. So far.
Dom sista sex bilderna har Silje redigerat!

Bloppis? Kanske? Ja? Nej?

Funderar på att ha en till bloppis, har ju fortfarande en massa kläder, skor och smycken som bara ligger och skräpar. Låter det som en bra idé? Är ni peppade?

Morgonpicknick i solen, mhm!


Blöh

Ikväll är en dålig kväll. Allt suger. Blöh. Så nu får ni en bild på en katt.

Yran 2012

Mycket trevlig yra i år, och den spenderades med Tora (& company)- som förra året! We have made an tradition.

It's always sunny in Kiruna


Nu åker dom!

Blir tvungen till att klippa mina naglar nu, går inte att leva normalt när dom är såhär långa.. På idrotten så lyckades jag tillochmed att böja bak nageln på pekfingret helt. (vilket ni ser på bilden) Och det gjorde något så fruktansvärt ont! Så nu åker dom!

Svar på tal!

Svar: Tack så mycket! Jag målade i början på ett mycket större papper, och målade tentaklerna längre än vad själva bilden var, och klippte sedan ut den : ) Det är nog därför den ser ut att vara i 3D!
Tänkte att det var bäst att svara här, ifall någon fler undrade!

Salvador Dali inspirerat

Målade som sagt på skolan igår, typ hela dagen. Var helt bestämd på att jag skulle bli klar!
Resultatet blev ju inte precis det snyggaste jag gjort, men med tanke på att jag aldrig målat bläckfiskar förr och att jag inte ens var så peppad på den här uppgiften, så blev jag ganska nöjd.
Haha, min palett ser gigantiskt ut! Men det beror på att den ligger på ett bord framför målningen, men man ser bara inte bordet, haha! Tog ett tag innan jag fattade hur det där gick till..

The fuck is all the teachers?

Kom till skolan tidigt idag för att jag skulle vara i ateljén och måla eftersom jag har en tavla som MÅSTE vara klar på onsdag. MEN det är ingen lärare här! Och inte nog med det, nej, informationen är stängd, musiklärarna har hoppat in i ett svart hål, likaså alla städtanter. Och den enda läraren som jag sett idag.... kunde inte låsa upp. Lite frustrerad blir man ju. Man kan inte låsa bilden och sen kasta in alla lärare i en annan dimension?! Det är typ säkert 15 olika lärare som faktiskt kan med all säkerhet låsa upp, men inte en enda skrutt är här. Det är inte okej!!!!! Jag blir så ARG.

Plugg, plugg, sol, plugg..

Idag var det ju så fint väder att man aldrig ville gå in typ. Grillade till middag och åt ute på gården, var ju det bästa på länge. Förutom kulturnatta i lördags då, för det var bäst! Är gul och blå och hes, men de vare värt : D
Håller just nu på med typ världens jobbigaste psykologiuppsats, blir lite depp av den.. Måste vara inne ikväll! Suckis. MEEEEEN jag fick MVG på psykologiprovet! : D Så glad man kan bli! Skrev cirkus 16 sidor, och var ganska orolig att jag inte fick med allt, haha! Så kan det gå.
Siljeeee ♥

Nu ä ja int blond längre

Färgade håret i förrgår! Det var på tiden, för jag hade värsta monsterutväxten och så hade den oranga färgen nästan helt gått ur, så det såg blond ut, haha.
Och just for your information så var det ett rent helvete att färga dom. Det tog typ fyra timmar.. När jag tyckte att jag hade sköljt ut all färg så var det kvar en massa färg i hårbotten som tog en evighet att få bort.. The downside of having dreads.

Ny awesome festplats och en massa fint folk

Folk börjar klaga på att jag inte bloggar, men jag har inte orkat på sista tiden, har känt mig så inspirationslös. Meeen i lördags var jag iallafall och grillade med en massa fina kompisar på Nydala. Först satt vi ute vid vattnet, men det stormade så mycket där att man varken kunde höra sig själv eller musiken från boomboxen. Så vi begav oss ut i skogen för att söka skydd! Och vi hittade ju det underbaraste feststället någonsin. Eller ja typ. Mysigt var det iallafall! Och ganska mycket folk kom det dit också, även fast det var mitt inne i skogen, haha. Detta ska göras om!

Eftersom det är såhär jag ser ut för det mesta så kan jag ju lika gärna lägga upp bilderna då jag ser ut så. What's the big deal liksom? Alla vet ju redan hur otroligt vacker jag är.
Tycker ni att jag ska blogga mer...? Vad tycker ni förresten att det är roligast att läsa om/se?

Longing for another place


Borde jag ha en bloppis?

Har en massa hur fina kläder som helst som jag aldrig använder, och det skulle ju vara bra att få lite mer plats i garderoben. Men jag har bara en bloppis om ni vill det, annars känns det ju lite onödigt.. så vad tycker ni?

Walking On The Moon

Gårdagen var riktigt mysig. Vi åt världens godaste lasagne till middag, och jag tror inte att jag har ätit så mycket typ någonsin. Sen rökte vi en massa vattenpipa och satt och chattade med folk på chatroulette ( och där fick jag en ny art-buddy! Wohoo! ). Och så pratade vi, skrattade, åt chips med dipp, drack påskmust och hade det allmänt trevligt.

Idag skulle jag göra en massa läxor, men jag har ju som sagt gjort klart mina dreads, och sen dog jag. Och har planerat på att vara död resten av kvällen. Men imorgon! Då blire läxor!

Party rock is in the house tonight!

Hemma. Äntligen. Hemma. Tog en och en halv timme att köra hem. Moppen stannade typ 15 ggr. Gud så frustrerande det var! Och bättre blev det inte när man kommer hem till en lapp där det står att vattnet stängs av idag. : ( Men jag är glad ÄNDÅ! För idag är en bra dag har jag bestämt. Ikväll kommer Johanna och Valdemar hit och vi ska göra hennatatueringar, äta vegetarisk lasagne och röka vattenpipa. De ni! Happy, happy day.
Jag och Silje på formen, jag fick tråkigt och bestämde mig för att leka med stor-spegeln och kameran. Hade fläta idag också!

Good morning sunshine, the earth says hello!

Klev upp vid fem imorse för att jag skulle ta moppen in till stan för att hinna till meditationen som började klockan halv sju, meeeen... min moppe trollade mig rejält på vägen in. Den stannade ungefär sådär tio gånger. Mitt i gatan. Och så var jag tvungen att stå där och kickstarta. Som TUR var så stannade den inte i någon rondell eller korsning, vilket den har gjort förut (...). Jag var framme i stan kl halv åtta och hann bara med tjugofem minuter av mediteringen.. men det är ju någonting iallafall. Suck. Fucking moppe.  Fast nä, jag älskar den ändå, den är fin.
Men god morgon förresten! Solen skiner inte, jag har varit vaken sen fem och jag har nyss haft nationella, men jag är glad ändå! Hur är det med er? ♥

Valborg 2012

Valbor var ju... speciellt... Hände en massa saker, haha. Bland annat så gjorde jag en riktig faceplant när vi skulle gå någonstans och jag inte hade knytit mina skor.. Herregud vad fult det måste ha sett ut, landade på näsan! Herregud.
Men det var trevligt igår, fick träffa en massa fint folk och så, så det ägde ju. Dock så vet ni hur svårt det är att komma ihåg att fota när man har kul, så det blev inte så många bilder... men några!
Hade ni det trevligt igår? ♥

RSS 2.0