Dreadelidreadread

Sitter och kollar på bilder från förra håret och såg att... jag skulle ha passat på att skaffa dreads innan jag klippte mig... hade ändå gaanska långt hår i somras! Well, well, what can you do? (Och ja, förlåt mamma, men jag SKA skaffa dreads)
Har hittat ett fett avesome sätt att göra dom på, så jag tror faktiskt att jag ska göra dom själv! Blir billigast så, och dessutom om dom blir helt fucked upp så har jag bara mig själv att skylla, känns bra att veta, haha!
Ska också göra förlängningar på dom efter nån månad sen, måste bara se så att ekonomin går ihop först.. : > Ska ju till Hufvudstadten i påsk! Ska bli kul. Kul kul.
Ser fett ledsen ut på bilden.. Min ballong hade precis svävat iväg där..

Dreadinspo! Vill ha. Nu. ge mig.


Mathilda

Blev klar med denna idag, har ritat den mellan (och på hehe) lektionerna i skolan : ) Den tog mig ungefär 4 1/2 timma. Blev ganska nöjd! Det är några små skavanker som kunde ha rättats till, men lata jag orkar inte fixa't.
Den är såå mycket finare i verkligheten! Lovar!

Slitna resväskor, sunkiga tåg och nya platser.

Jag vill resa någonstans! Känner mig fast just nu, det var så länge sen jag faktiskt for någonstans att det känns som att det börjar växa mossa på mig... Paris skulle vara trevligt. Tågluffa skulle inte heller vara helt fel. Eller bara Stockholm! Någon som är pepp?

Silje Helene Finaste Farstad

Var ute och fotade med Silje idag innan jag for hem, och jag lyckades ta en väldigt (enligt mig) fin bild på henne! Fast å andra sidan så blir ju Silje alltid fin på bild... men ändå.

Henna-time!

Är hos Silje ikväll, lagade mat när jag kom hit och nu vi ska myspysa med film och hennatatueringar! Henna är en slags lera som man lägger på huden som man sen tar bort och Voila! Tattoo! Det kommer från Indien, dom brukar använda det när dom ska gifta sig. Hur snyggt som helst!

Här är några bilder från i December när vi gjorde hennatatueringar:

Rowan Atkinson

Klaaaar! Fick låna Siljes kamera för att fota den, hehe. Min är ju som sagt död..
Gjord med 3B + 8B penna, stompf och sudd : )

Yet I am alive

Blev precis klar med en teckning som jag kanske visar upp senare ikväll.. Har jobbat på den i flera veckor! Ääääääntligen klar, så sjukt skönt.
Snart kommer syeteryster hit från Arjeplog, då blire myspys! ♥
Verkar förresten som att precis alla dölängtar efter sommaren just nu...? Jag är bara glad över att den riktiga vintern änligen är här, hehe. ♥

Temperatursskillnad?


Februari är här!

  • Den kallaste månaden på året är här, och det märks. -23 grader här i Flurken.
  • Snart är det alla ♥-ans dag och jag är som vanligt forever alone (vilket jag faktiskt trivs med, som jag upptäckt efter erfarenheter.)
  • Har börjat att spendera alla mina pengar på festivalbiljetter och fina saker inför sommaren.
  • Kupan har blivit min favoritaffär. Absoluta favoritaffär. Kupan är bäst.
  • Skolan tar kål på mig (som vanligt) och jag har ett ton läxor som jag ska ta tag i aldelles strax! Lovar!
  • På lördag är det fest och jag ska klä ut mig till Ebony i The Tribe, fett coolt.
  • Idag är första dagen jag är sjuk på ganska länge och är nästan lite glad för det, för jag hade nog frusit ihjäl om jag hade gått ut idag.. dock så måste jag gå ut med soporna idag. Wish me luck.
  • Jag är inspirerad som aldrig förr.

RSS 2.0