Slutspurten

Jag lämnade precis in min sista skoluppgift någonsin, imorgon är mitt allra sista prov och min evighetslånga skolgång är slut om 16 dagar. Kunde jag ha varit mer lättad eller? Allting känns bara så bra just nu! 
 
 
Och som pricken över i:et så kommer min Micke hit i helgen och ska stanna här, förhoppningsvis för alltid ♥ Känner mig så fånigt.. kär. 

Utökad familj

I förrgår natt så kom dessa två små mirakel ut! Vi insåg bara två dagar innan att Prussiluskan var gravid, trodde bara hon var fet.. heh. Jag och Evelina satt uppe hela natten/morgonen för att först vänta på att dom skulle komma ut och sen för att se till så dom överlevde. Har varit kraftigt trött efter det ._. Men det måste nog ha varit det bästa jag varit med om. Så sjukt gulliga dom är. FÖR gulliga! Kan inte sluta kolla på dom ♥
 

Komsi, komsi!


Början på Maj

Har fått en sån där kreativitets/prestationsångest/trötthets-svacka igen. Dock så är det skillnad den här gången, för trots skolstressen så är jag på ovanligt bra humör! Kan ha att göra med att livet är så underbart. Våren är här och sommaren står precis runt hörnet. Gräsmattorna är gröna här i flurkmark, knopparna har slagit ut och det verkar vara mer fågelkvitter än vanligt! Och justja, storspovarna är tillbaka ♥ 
 
Jag ska göra mitt allra bästa för att bli klar med allt till studenten så snabbt som möjligt nu! Först måste jag bara hitta tillbaka till pluggbanan igen. 
 
Och förövrigt så vet ni väl att jag har världens mest underbara pojkvän? Om inte så vet ni det nu! Han är bäst. ♥
 

RSS 2.0