What to do

Fysisk och psykisk hälsa går före bra betyg va? Men om man mår dåligt av att göra halvtaskiga saker till bilden, men inte orkar måla eller rita över huvud taget, hur fan gör man då? Största dilemmat jag varit med om hittils. 
 

Mandala

Klar med ännu en! Dock så ångrar jag enormt att jag färglagde den.. Mamma älskar den, jag hatar den. 
 
Idag beger jag mig av till Vännäs för att vara med Jonte! Och så kommer Evelina hit snart och lämnar av deras katter, iiiih!!! ♥
 

I keep it up

Min älskade gamla samsung gick sönder i helgen, men är inte så ledsen! Fick nämligen en helt ny(fast begagnad) touchmobil! Närmare sagt en samsung galaxy xcover. Hur glad helst! Har velat ha en ett tag nu, så att jag skulle kunna skaffa instagram, vilket var det första jag gjorde när jag fick den. Tannemyran heter jag där. :)
Nu är det pluggdags, har prov imorgon.. :( men det ska nog gå bra! 

Shekh ma shieraki anni.

Har haft en uuunderbar helg med Micke. Vi har gått på långa promenader, träffat älskade Silje och pappa, varit på göteborg med Linnea och Saga, sett på film hemma och ätit gott. Dessutom så har det både varit stjärnklart, fin måne, frostiga träd och så nu ikväll ett helt otroligt starkt lysande norrsken! Bästa på länge. 
 
Nu har Micke åkt hem och det är som vanligt väldigt tomt efter.... men ska ladda ner nya ansnittet av Vikings och gå och lägga mig tidigt. Ska ju upp för att träna och plugga på café imorgon! Kulkul~ 
 
 
Hann inte ta några bra bilder på norrskenet... försvann innan jag hann ställa upp stativet! : ( Men det var riktigt häftigt..
 

En andra chans

Det är när man tar tag i saker själv som miracles happen har jag märkt nu. Det känns som att jag har gett mig själv en chans att klara av det här skolåret. Har inte varit så här glad på länge! Log så mycket när jag gick från skolan idag att jag började skratta. Härlig känsla med riktig lycka. 
 
För er som undrar så har jag fått tillåtelse att jobba distans (kommer bara att vara i skolan när det är prov eller väldigt viktiga lektioner). Vilket betyder att jag kan börja fokusera på att faktiskt göra skolarbete istället för att ha ständig ångest och vara handlingsförlamad. Nu kan jag pusta ut, ta ett stort andetag och reda upp skolan och livet, på riktigt. Ni förstår inte hur lättad jag är!! 
 
Nu ska jag återgå till mitt projektarbete och nynna vidare på min lyckosång. Tihi!
 

För er som känner er lite nere just nu

 

Om man aldrig fick uppleva jobbiga och tråkiga saker så skulle man aldrig se dom bra.

Om jag klarar mig igenom det här året, det värsta året i mitt liv, så har jag dig att tacka. För du är det bästa som har hänt i mitt liv.
 
Shekh ma shieraki anni. "Min sol och mina stjärnor."
 
Älskar dig, Mikael! ♥
 
 

Nu är vårvädret här..

Vaknade till vid halv nio imorse och kollade ut. Då var det vindstilla, skinande sol och jag kunde höra snön smälta och droppa ner på fönsterbrädet. Somnade om och vaknade nu. Snöstorm. Gillar verkligen inte våren!! Så sjukt opålitligt väder. Åh, orkar inte. 
 
 
 

Lite glädje på stan

Försöker att fylla min vardag med fina människor och mysiga stunder, behöver det just nu. Träffade allra bästa Silje, finaste tora och jontefjonte på stan idag, har tankat på med kärlek nu! Puss på er ♥
 

En tårfylld suck

Jag är så sjukt lågt nere just nu att jag bara måste få skriva av mig. Sitter i tårar och funderar på vad fan jag håller på med. Det känns som att jag sumpar allt. Vill måla, rita, skapa. Borde måla, rita och skapa. Men var är orken? Jag pratar inte om lusten, utan om orken. När jag publicerat detta så kommer jag att lägga mig i fosterställning under täcket och ligga där tills imorgon. 
Ni vet den där känslan, då hjärtat går i hundra slag i sekunden, man känner sig rastlös, vill bara riva ut ögonen, lägga händerna mot huvudet och gunga fram och tillbaka? Nej ni kanske inte vet den känslan. Men så känner jag just nu iallafall. Utan att överdriva. 
 
Jag skulle behöva en paus. En riktig paus. En -sova hur länge jag vill och inte behöva tänka på någonting- paus. I typ ett år. Men nej. Åh. 
 
Här får ni en bild på mig då jag var på lite bättre humör.

RSS 2.0