Två timmars träning resulterar i..

Har sån sjuk träningsvärk i kroppen idag att jag knappt kan röra mig... så jag har bara suttit inne på mitt rum hela dagen. Bara att gå på toa är typ mission impossible. Sitter och klurar på hur jag ska klara av att bädda upp sängen.. 
Tände lite ljus och rökelser ikväll iallafall, känns som att jag gör det alldeles för sällan. Skärpning! 
 
 
Om jag kommer ihåg rätt så ska vi ha kroki på skolan imorgon, peppad men ändå inte. Älskar kroki och har längtat tills vi ska ha det, men med den här träningsvärken så vet jag inte hur det ska gå att rita i tre timmar... : (

Vad är oddsen?

Har suttit och gjort konsert-planer med min kära vän Hanna och vi upptäckte att under loppet om en vecka så spelar ALLA banden som jag har haft drömmar om att se i år... Och alla spelar i Stockholm. Hur stor är den chansen? Jag tror att dom övre makterna försöker säga mig något genom det här och jag tror ärligt talat att jag inte har något annat val än att bli den fattigaste studenten i Sverige och beställa dom där konsertbiljketterna. För hur ofta händer det här liksom? Och fatta vad underbart awesome det skulle vara att vara i Stockholm i en hel vecka och se TRE konserter med tre av mina största favoritartister! Wow. It's gonna happen. I tell you.... It. Gon. Happen.
 
 
 

Close up

 
 
HAHAHHAHHAHHAHAHHAHHA! Evelina agerar modell för nya kameran!! HAH.

Dreams are coming truuueeeee!

FÖR VET NI VAD? Jag kan fortfarande inte riktigt fatta det, men..... JAG HAR KÖPT EN SYSTEMKAMERAAA!!!!! WOOOHOOOOOO!!!! Jag har ju bara väntat på den här stunden i typ 4 år så.... OMGOMGOMGOMGOMG! Min alldeles egna, underbara, fina kamera.. *kärlekssuck* 
 
Det blev en Canon (såklart) eos 550D! ♥ 
 
Tihi. Nu blir det mycke bilder på bloggen! : D
 
 
 
Kommer å komma en maaassaaaa bilder framöver! Brace yourselfes!

Just....wow.

Fastnade för att kolla runt på youtube efter acapella-grupper och hittade den här helt makalöst bra gruppen. Satt allvarligt talat och log och skrattade för mig själv för att det var så bra! Herregud säger jag bara.

 

Painting like Basquiat

Har bildlektion och väntar på att min målning ska torka så jag kan fortsätta kladda på den. Vi har en uppgift idag som går ut på att inspireras av 80-tals konstnären Jean Michel Basquiat. Vi ska alltså försöka gå tillbaka till dagis och måla som vi gjorde då. Haha. Går sådär. 
 
Har Depeche Mode i lurarna och målar för fullt. Vad gör ni en solig måndagsmorgon?
 
 
 
 

WOOPWOOP

Stressen börjar bita i nacken nu, har flera projekt på gång, läxor och prov som staplar sig och en massa sysslor här hemma som måste göras. Men jag kunde inte vara lyckligare! Livet äger och imorgon kommer underbara Micke hit och ska vara här hela helgen! Känns som att livet bara flyter på nu, och längtar sönder till December, för då kommer det hända så mycket kul att jag vet inte vad! : D
 

Nostalgia

Sitter och lyssnar på gamla Christina Aguilera-låtar. Känns.... konstigt. Sjukt nostalgiska låtar! Haha, kul också att det syns på facebook vad man lyssnar på : ) Kan tänka mig att folk tycker det är lite mystiskt när jag lyssnar på viss musik... 
 
 

Glorious morning

Tror ni att jag ville lämna det här imorse eller? 
 
 
Det ville jag iiiinte. Men var tvungen. Så nu sitter jag på en hård bänk i skolan istället och har fotolektion. Blöh.

Lägenhetsmusik

Min lärare visade den här videon för oss på filmkunskapen idag. Den var typ mer än vad awesome kan beskriva! Älskar't. Speciellt den sista. Se hela videon! Den äger!
 
 

Feeling a little bit... orange

 
Märkte när jag kom till skolan att nästan allt jag hade på mig va orange.. orange är fint. : >

Guldet har börjat växa

Äntliiigen så fick jag idag gå ut i skogen och plocka svamp igen! Var där för två veckor sen också, men då fanns det nästan inge svamp. Men idag var det så mycket att jag varken visste var jag skulle börja ELLER sluta D: Ramlade tillochmed för att jag vid ett tillfälle inte hade någonstans att sätta ner foten... haha. 
Blev flera liter efter bara en timmes plockning! Wihoo! I helgen ska det kanske plockas igen : D
 
 
 
Brukar ni också plocka svamp? Eller är jag bara extremt "tantig" av mig? Det är ju en av mina favoritsaker att göra faktiskt. 

Världen vi lever i




Känns som att mitt hår växer


Ljudet av mitt lugn

Upptäckte en helt igenom underbar låt när jag såg på filmen Eat, Pray, Love för några månader sen, men sökte inte upp låten förrän förrän i veckan, då jag såg filmen igen. (underbar film förövrigt, ett måste att se) Och nu har jag lyssnat på den här låten säkert 20 gånger om dagen, blir så lugn och lycklig av den! Kan inte få nog. 

Bara... sätt på låten, lägg dig ner och blunda. Njut.

 


Lite nostalgi sådär på kvällskvisten.

 
 

Självdisciplin

Har alltså lite mindre än tre månader att rita en hel utställning. Har jag tagit mig vatten över huvudet? Kanske. Men jag ska klara det! Det gäller bara att komma igång.. det är det svåraste. Vet inte riktigt i vilken hörn jag ska börja i, så att säga. Känner hur stressen andas i nacken på mig.
 
 

Plötsligt händer det!

Åååååh jag är överlycklig just nu! Dom ringde från folkets hus nyss och meddelade att jag ska få ha en två veckors lång utställning i deras foajé !!!! Mellan den 10-24 december kommer det att vara. Så precis före jul, hur taggad som helst! Sitter och planerar nu hur jag ska lägga upp planeringen och så... kommer bli hur awesome som helst. Såå... be there or be square! Kommer att påminna er när det närmar sig.. : 3


För allting känns så bra just nu

Sitter och vilar med en kopp te och musik inför den kommande skolveckan efter att ha haft världens mysigaste helg med världens finaste Micke! 
Trixar och fixar med en massa nya och fina och urmysiga spotifylistor.. Tar tid, men kommer att bli awesome. Man blir ju så sjukt less på att lyssna på samma listor om och om igen! Har hittat en väldig massa fin arabisk musik : 3 
 
 
Bild från förra helgen, innan vi skulle se The Dark Knight Rises som för övrigt var en av dom bästa filmerna jag sett. Se den på bio medans ni kan, jag ska se den igen!

Kul men ändå inte så kul

Var beredd att åka hem vid tre idag, eftersom vi (egentligen slutar då men.. Upptäckte imorse att dom hade ändat mitt schema och lagt in franska efter min sista lektion... Så hädanefter kommer jag att sluta fem på onsdagar och inte komma hem förrän typ sex. Kul!

Inspark Bild&Form 2012

Idag hade vi alltså inspark för ettorna( tvåorna var också med ) och vi hade gjort allting efter ett Twilight-tema. Hatar Twilight, men det ägde ändå. Dom flesta av utmaningarna var som ett hån mot filmerna, så ja.. haha. Hade bland annat "sätta svansen på Jacob" Fett kul. 
 
På min station så skulle dom äta en massa starka saker (piripiri, sambal oelek, jalapenos, wasabi mm..) och det var hur underhållande som helst att stå där och kolla på när dom stoppade i sig det. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen som sagt. 
 
Hade inga lektioner idag heller på grund av insparken, så det var ju ganska najjs! 
 
Måste påpeka att alla skulle vara mer eller mindre utklädda, så var lite emo idag. Svarta kläder, vit hy, glittrig(haha) osv.. 
 



Och imorgon är det skolfoto! Panikar över vad jag ska ha på mig, som vanligt. Men nu är det annorlunda eftersom det är sista skolfotot någonsin.. Pressen!

RSS 2.0