Over the rainbow, around the world and back again

  • Stormtrivs i Stockholm
  • Mår bra
  • Är full av kärleksbubbel
  • Vädret är fint
  • Trivs med mig själv
  • Är helt genomlycklig av allt
  • Äter gomat
  • Lyssnar på världens skönaste och mest peppande låt
 
Ingenting kan förstöra min sinnesro just nu.
 
 

Stockholm i mitt hjärta

Det är typiskt att jag blir förkyld nu såhär på semestern när man är ute och reser och allt. Men jag är glad ändå, för jag har det bäst i Stockholm, bor med världens finaste Angelica och hennes Mange och trivs hur bra som helst i deras fina lilla tvåa. Katter har dom också. Snusen och Ruskig heter dom och är hur störda som helst. Störda katter är dom bästa.
 
Känner mig hemma här i Stockholm. Vill flytta hit nu. nu. nu! Blir så glad av folket och miljön, känner mig så välkommen! Har inte ni någon stad som ni känner er speciellt hemma i? Ni vet, där man har den där... känslan..?
 
Ikväll ska jag fokusera mig på att bli frisk. Ska mysa ner mig i soffan med täcke och allt och bara dega hela kvällen framför någon bra film. Kan hända att jag går och köper något gott också. Godis kanske? Nä. 
 
Hoppas ni har det lika bra som jag, för jag har det bäst. 

Hermans trädgårdscafé


Julia gör Stockholm Igen!

Gör Stockholm för fullt, åker tunnelbana, strosar runt och upptäcker ständigt nya platser och människor. Pratar med främlingar, skaffar vänner, gör planer med gatuartister och allt det där som man brukar göra. Eller..?
Min kusin Angelica som jag bor hos här tycker att jag är hur störd som helst som kan prata med vem som helst och som byter nummer med folk jag precis träffat. Men om jag inte gjorde det, hur skulle jag då få kompisar?

Idag åkte jag till hötorget och köpte alldeles för mycket bär (skulle ha ett hg bigarråer och en låda med jordgubbar, fick två kilo och två lådor..) så jag letade desperat efter någon att dela dom med, men alla hade annat för sig. Så jag åkte tills kungsholmen och satte mig på en bänk i parken och hade en liten picknick för mig själv. Efter ett tag så kollade jag till höger och såg att det satt en kille och tokvinkade och log åt mig, så jag log ju självklart tillbaka. Han kom och satte sig med mig efter typ tio minuter och så satt vi och hade picknick tillsammans och pratade om allt och inget i närmare två timmar, hur trevligt som helst!

 

 

Ikväll ska jag och Angelicus ut och fika på Hermans, bästa caféet i Stockholm. Myspys!


Close-up

Här har ni en lite bättre bild på min tatuering!
Fick idén från en film som heter 200 pounds beauty (skitbra film fyi), det är tecknet för Hakuna Matata som betyder "Inga bekymmer". Någonting som jag försöker att leva efter varje dag. Ni som känner mig vet vad jag pratar om. : )

Blev iallafall jättenöjd! Tycker den är asball.


Min dag i bilder


Tillbaka i Sverige

Har landat i Sverige, ätit, sovit, druckit svenskt vatten och strosat runt bland svenskar. Känns ganska skönt efter en vecka i Italien! Fast det var ju såklart underbart där, och hade gärna stannat lite längre. Men nu har jag hela två och en halv vecka i huvudstaden att se framemot : )

 

Italia

Har det bäst, äter gomat, solar( en timme, maximal bränna D: ) , chillar, softar och allt det där som man ska göra här. Kan egentligen inte beskriva hur bra vi har det här. Bor i världens mysigaste lilla hus också! Precis bredvid en typ 1400-tals borg. Huuur fint som helst. Ska visa er sen! Och fullmåne har vi haft här nu också. Passande!

Och så vill jag upplysa er om att det är INTE kallt här! Man dör av att sitta i skuggan, och varje gång jag måste förflytta mig från en plats till en annan så måste jag dra sjalen över huvudet och springa in för att man känner hur kroppen riktigt steks direkt man kommer ut i solen. Känner mig lite som en vampyr.

Och att jag redan har ätit på tre olika pizzerior! Mums. Inte äcklig mat här ska ni veta.

Det är ganska segt internet här, så jag får ladda upp de flesta bilderna när jag kommer hem.

Hejdå Umeå och Sundsvall- Hej Stockholm och Italien!

Jag har haft det underbart i Sundsvall men nu är det dags att packa ihop väskan igen för att åka till Stockholm för att sedan ta flyget till Italien! Ska bli så skönt att få komma bort från Sverige ett tag!

Har inte tagit några bilder dock, har varit för upptagen :> Men när jag kommer till Italien, DÅ blir det bilder! Lovar!
 
 
Saknar mina vänner i Umeå! Bästaste Silje på bilden ♥ Saknar även orange hår... Menmen.

RSS 2.0