Vinterdvalan är över

Idag har jag varit ute i solen på riktigt för första gången på väldigt länge, och det känns som att all min kraft bara...kom tillbaka. Så himla skönt att våren nästan är här!! 
 
Jag tror inte att jag har sagt det här, men jag har fått en lärlingsplats på Ume Skin Art och ska börja om en vecka! Jag är helt överväldigad över att jag faktiskt har fått den här chansen. Jag ska göra mitt allra bästa och kämpa på som aldrig förut! Jag ska bli den bästa tatueraren i stan! I can feel it.
 
Jag är uppe på benen igen och det känns som att dom kommande månaderna bara kommer att medföra bra saker. Utställning, praktik och en väldans massa skapandes! Peppen väller över!! Peppa med mig!!! AAAAAH!!
 
 

Octo octo octo... octo. Octophant.

Jag håller som sagt på med en uställning just nu, och känner att jag har varit lite väl optimistisk gällande tid. Jag har mindre än tre veckor på mig och ska göra 13(!!!) verk. Kommer jag att klara det, tro..? 
 
Hur som helst. Jag är sjuuukt less på att göra sugkoppar. Och min rygg dör av allt hukande. Har suttit i två dar med dom nu och jag har typ hälften kvar! Evighetsgöra...
 
Missförstå mig inte, jag tycker samtidigt att det är hur kul som helst! Önskar bara att det gick lite snabbare. Är sjukt taggad på den här utställningen, tror den kommer bli legendarisk! 
 
Well,well, back to work. 
 
 
Kram på er! ♥

Middag med Mahesh

Först av allt, kolla på det här klippet om ni inte redan har sett det;
 
)
 
Bäst. Bäst. Bäst. Men vill ni veta en cool sak? Mahesh Vindayakram(indiern) spelade ju på umefolk nu i februari och jag, Micke och Evelina var volontärer där. Första gången jag fick syn på honom inne på fikat så gick jag fram till han och allt jag fick fram var "....................I LOVE YOU" Haha, töntigt. Jag vet. Men jag blir alltid starstrucked. Hur som haver! Jag orkar inte ta den långa historien, men det slutade med att han kom hem till oss några dagar efter festivalen! Han kom till oss, i Flurkmark och lagade indisk mat till oss. Och mediterade med oss. Och det var helt amazing. Som pricken över i:et åkte vi sedan och jammade med en massa skönt folk från olika delar av världen. Bland annat Kate Young! Jag kan fortfarande inte fatta det. Jag njöt. Som bara den! 
 
Vi har fortfarande kontakt med han, och har vi tur så kanske han och Dub fx kommer till Urkult i år! WOOH!
 
 

Uppvaknande

Det känns som att jag, och typ alla andra som inte har något jobb, gick i dvala när solen försvann. Tre soldagar på två månader? Det är inte okej. Men nu när första "vår"solen kikat fram så följde jag med! 
 
Livet är väl detsamma som förut, förutom att vi har en till katt. Prussiluskan. Och så har jag börjat med en ny utställning! Den kommer att vara i slutet på den här månaden, så jag har sjuukt mycket att göra på väldigt lite tid. Men det är bra för omväxlings skull! Det känns som att allt jag och Micke gjort de senaste månaderna är att kolla på film och serier.. Men nu är jag less på det. Jag välkomnar nya äventyr ♥
 
Jag är så peppad som man kan bli på livet just nu! Har planerat in en massa roliga saker till våren och sommaren, och så ska jag börja tillverka smycken när materialet kommer hem. :D Psyked!
 
Renar på vägen! Dom gjorde verkligen min dag. Så himla fina! 
Och så en sneakpeek på min kommande utställning..
 
 
 
 
 

RSS 2.0