Stjärnfall och fullmåne

Jag och mamma såg världens häftigaste stjärnfall imorse när vi åkte in till stan. Den var lång, stor, lyste stark och det var dessutom på en ljust blå himmel! Fick lite utav en hjärtattack när jag såg den, lite läskigt det där med himmel, stjärnor och kometer. Alltid när jag sett ett stjärnfall så börjar jag automatiskt gå in på domadagstankar, andra dimensioner och hur stor rymden är. Haha Julia goes deep. Men, tänk om man hade lyckats filma det där stjärnfallet på något vis? Hade varit fett coolt, för det går inte riktigt att beskriva hur häftigt det var. Lätt störtsa jag har sett!
 
Anyways, idag efter skolan så drar jag och min älskade Anneli till stugan för att fira första advent! Har packat med allt gott man kan tänka sig, några skräckfilmer och täckbyxor. (är nog betydligt mycket mer snö där än det lilla vi har i Umeå) Såå jag kommer inte att blogga förrän på kanske söndag kväll eftersom det inte finns internet där! Eller varmvatten. Eller vanlig toalett. Eller.. gatulampor. Myspys!
 
Lyckades inte fota stjärnfallet, men fotade månen imorse istället! Man ser dock inte så mycket, måste skaffa ett teleobjektiv ._.
 

Idag har jag;

  • Varit dödstrött
  • Målat med olja
  • Hurrat över att snön äntligen har kommit
  • Kastat en snöboll
  • Sett på dansarnas och musikarnas föreställning Pandoras
  • Masserat mina tinningar i ren frustration
  • Haft dammsugeförsäljare på besök
  • Skrattat över hur smutsig min matta var 
  • Åat mig över att jag fick slut på pennor
  • Beställt visitkort
  • Känt mig vuxen och ansvarsfull
  • Inte känt mig lika vuxen och ansvarsfull
  • Åat mig över att jag inte bloggat
  • Inte haft något att blogga om
  • Skrev den här listan
  • Suckat och skrattat åt hur lame den är
  • Tryckt på publicera

Float in liquid gardens

Nu säger vi grattis till the one and only Jimi Hedrix som skulle ha fyllt 70 år idag! 
  

Taggad till tusen

Är så sjukt less på att stressa med dom här teckningarna nu, men igår ställde jag upp alla färdiga bilder bredvid varandra och kunde faktiskt se en glimt av slutresultatet. Det kommer att bli så jävla bra. Så återigen har jag återfått inspirationen och motivationen och ritar som aldrig förr! Det här ska bannemig bli årets bästa utställning.
 
 

I'm dreaming of a white christmas

 
Blev alldeles pirrig i magen när jag såg det här! Äntligen kommer snön och kylan! Som jag har längtat. Får vi kanske en vit jul i år? Hoppas! 
 
Jag och Anneli ska till stugan i helgen och fira första advent, skulle vara underbart om vi hade snö då. Och vet ni vad?? Efter 6 år av längtan, en massa tjat och många nej så ska Anneli äntligen fira jul med oss! Hon har haft en innastående inbjudan ända sen vi lärde känna varandra, och nu så blir det äntligen av! Jag är så lycklig att ni förstår inte. ♥

Todays

Vi har börjat med det sista momentet i bild-kursen nu som ska hålla på ända fram till jul- oljemåleri! Och jag kunde inte vara mer taggad. Började att måla idag och det är huuur kul som helst, jag vill ALDRIG sluta. Ville sitta kvar och måla efter lektionen idag, men hade andra saker för mig.. B.la. så tog Micke tåget hem idag så vi gick och åt lunch på stan och sa hejdå.. Alltid så tråkigt när han åker. 
 
Anyways, ska göra klart ett porträtt till ikväll, och om jag hinner klart relativt tidigt så ska jag... julpynta!! Mamma var bäst idag och köpte en till glittergirlang ♥ Har ni någonsin luktat på en sån? Jag tror att det är typ en av världens bästa dofter. Det luktar jul och glädje. 
 
Men nu. Nu ska jag sätta mig ner och göra klart så jag kan gå upp på vinden och bära ner julgrejjorna. Tjingeling och vi hörs senare!
 
 
Var på folkets bio med min filmkunskapklass idag och såg en jättemysig fransk film (som jag ej kommer ihåg namnet på...) Men om ni har tid så gå och se den! : ) den hette amour någonting.

Birds flying high, you know how I feel

Förlåt för att jag inte har bloggat sen i torsdags, men jag dog lite efter att jag var klar med William-bilden. Men precis nu ska jag sätta mig och börja med nästa bild! Innan jag sätter in mitt internet-förbud så tänkte jag att jag kunde slänga in en liten uppdatering.
 
Hade filmkväll i tisdags med några fina vänner och hade det trevligt! Visade min favoritfilm "The Devil's Rejects". Det verkade som att det bara var jag som tyckte om den.. Haha. Typiskt!
Annars så har jag bara varit hemma med Micke och myst i helgen. Skönt att få koppla av lite, även fast jag aldrig riktigt kan släppa allting jag måste göra. Men jag gör mitt bästa! 
 
Färgade håret igår också, var så länge sen att min utväxt var nästan fem centimeter och hårtopparna var blonda.. Men nu är det orange och fint igen! 
 

Tretton timmar senare

Klar! Jag är klar! KLAAAR! Guuuuuud vad skönt. Har aldrig lagt mer ner tid på ett porträtt förut.... aldrig. Men jag är sjukt nöjd, den blev i slutändan riktigt bra tycker jag! Three down, seven to go.
 
....ser ni vem det är då?
 
Brusig bild, men orkar inte vänta tills det blir ljust.. haha.
Självklart så finns det vissa saker som jag kunde ha gjort bättre, vissa detaljer och så. Men jag lovar, man blir sjukt less på bilden man ritar efter bara några timmar. 
 
Vad tycker ni?

Circumhorizontal arc

"Fire rainbows" är den mest sällsynta av alla naturligt förekommande atmosfäriska fenomen. För att en "fire rainbow" ska ske så måste cirrusmoln vara 20.000 meter upp i luften med den exakta mängden iskristaller i, och solen måste träffa molnen vid exakt 58 grader. (Åh google translate, jag älskar dig.)
 
Såg detta fenomen när jag satt på bussen till Sundsvall i somras, visste dock inte vad det var då, tyckte bara att det var sjukt häftigt. Så hftigt att jag fastnade med blicken också glömde helt bort att fota.. Skrev sms till några när jag såg det att jag såg regnbågsfärgade moln på himmelen och svaret jag fick tillbaka från Silje var "Julia, har du svampat..?" Haha. Silje ♥
 
Haha men såg det här på tumblr för någon dag sen och blev överlycklig. Nu vet jag äntligen vad det var! Häftigt var det också. Att det var ett så sällsynt fenomen. : > Skulle nog ha kommit ihåg att fota om jag visste det. Men jag njöt av stunden istället. Det var verkligen... vackert. Länge höll de på också!
 

Några minnen

  • Gången jag var på tivoli med Isak och hon ville ha ett gosedjur ur en sån där greppmaskin som är omöjliga att vinna över. Hon sa "Julia kan inte du vinna en sån åt mig?" Jag sa "Självklart", valde ut maskinen med den finaste nallen, satte i en tia, styrde maskinen, greppade nallen, tog ut den ur maskinen och gav den till Isak. Kände mig riktigt badass då. 
  • Helgen då jag, mamma och Evelina var i Paris och jag å Evelina låg på en gräsmatta i en jättefin park utanför Louvren, kollade på molnen som gled förbi och njöt av nuet då Evelina sa någonting i stil med "Kan det bli bättre än såhär?" *SPLAT* och så hade hon fågelskit på axeln. 
  • Den gången då jag och Silje hackade en snökoja (hela snöhögen var av is) och jag fick någon konstig tanke att några väldigt små gubbar skulle hacka innifrån andra sidan med små spadar och hackor och så skulle en skrika "Kom igen nu grabbar!" med en väldigt liten röst. Jag vet inte varför men jag tyckte det var sjukt kul och låg på marken i säkert en kvart och kippade efter luft för att jag skrattade så mycket.
  • (Det här är mest kul att skratta åt. Åt mig.) Var inne på H&M och kollade på underkläder då jag fick syn på en fin bh som hängde på en krok i knähöjd. Så jag hukade mig ner för att kolla på den men tappade på något vänster balansen och försökte greppa kroken för att inte ramla, men fick inget fäste och gled sakta bakåt, på huk, mot golvet, med armarna flaxande framför mig i hopp om att få tag i något. Landade i fosterställning och fick rulla runt för att ta mig upp. Det såg ungefär ut som när kapten filling stannar(ramlar) med sin lilla moppe, fast bakåt. Vågade inte ens kolla om någon såg det, för eftersom jag var ensam så kunde jag inte skratta åt det. Visste inte vad jag skulle göra av pinsamheten, skäms fortfarande.
 
spola fram till 5:52
 

Yakumbé

Vet inte hur många gånger jag har kollat och lyssnat på den här videon. Sätt er ner i lugn och ro, ta på dig en filt, släck lyset och njut.
 

Tid'n Lid

Sitter och lyssnar på Glesbygd'n. Sjukt länge sen! Nostalgiiii. Tänker på vintern 2011 och Umefolk. Hade glömt hur mysiga dom var, och hur otroligt mysig basen är..  
 

Let it ring out forever and ever

Arbetar på med projektarbetet och utställningen, gör läxor och försöker att uthärda min grymma, elaka förkylning. Men Micke kom hit igår och det gör allt så mycket bättre ♥ Puss på han. 
 
Måste ta mig i kragen nu och bli färdig med den här bilden, så jag kan börja med nästa! Lotta sa värdens smartaste sak igår, att när jag inte orkar rita mer och känner mig omotiverad så ska jag tänka på hur pinsamt det skulle vara att bara hänga upp tre porträtt på utställningen... Smart va? Haha. Så får väl tänka så nu, för just nu orkar jag verkligen inte.
 

Although it's been said many times, many ways

Vaknade ännu mer förkyld idag. Lite olägligt att bli förkyld dagen efter att man piercat näsan? Ganska drygt, haha.
Men somnade och vaknade till en vacker vy iallafall. Kändes uppmuntrande! Att ligga och kolla på en stjärnklar himmel med fallande stjärnor tills man somnar är inte helt fel. : ) Att vakna och se aftonstjärnan lysa klart är inte helt fel heller. Gomorgon på er!
 

Later on we'll conspire as we dream by the fire

Gav mig själv internet-förbud idag, tills det att jag blev klar med porträttet som jag håller på med. Men jag blev inte klar. Har ritat non-stop i fem timmar nu och orkar inge mer.. När jag har "vilat" från att rita på porträttet så har jag jobbat med projektarbetet istället. Mamma tyckte det lät kul, att jag ritade istället för att rita, haha!
 
Nu har jag tänt en massa ljus inne på rummet och hängt upp hängmattan, så ska lägga mig där och kolla på någon film innan det är dags att sussa. Det tycker ja att jag har förtjänat! 
 
 
Vaknade med en förtkylning imorse, hoppas bara att den inte håller i sig, för om jag blir sjuk nu så kommer jag att gå under! Hoppas, hoppas, hoppas att jag får vara frisk! Har inte tid att vara sjuk.

Never mind

Insåg just att jag måste göra 2 porträtt i veckan i tre veckor, annars hinner jag inte bli klar till utställningen. Jag suger verkligen på att hålla mig till schemat. Nu får jag sota för det.. Stress, stress, stress!
 
Anyways, här får ni min nya favoritlåt, helt underbar. Hela albumet är underbart, men just den här låter alltså. Yum. Bästa plugg/ritmusiken!
 

Höstljus 2012

Orkade tyvärr inte fota så mycket, det var ändå inte så mycket intressant i år.. Men jag hade det trevligt iallafall! 
 
Just nu ligger jag hemma i sängen och har ont i magen. Ser på en dokumentär om djuphavslivet och halvsover. Ska nog gå och lägga mig annars somnar jag nog med kläderna på.. Så godnatt på er!
 

Impulsiv handling

Vaknade och klev upp vid halv nio idag (var ledig) men gjorde misstaget att lägga mig ner och tänka "bara fem minuter till". Det blev fyra timmar till. : ( Har alltså inte hunnit göra så mycket idag. Tvättat håret, åkt in till stan, träffat Anneli och kollat på lite av höstljuset nere på stan (ljusshow, ljussaker överallt och musik typ.). 
 
Men gjorde någonting heeelt impulsivt också! Följde med Anneli som skulle pierca tungan och kunde inte låta bli att skaffa någonting själv också. :3
 
 
Ska ta någon bild på den sen, men just nu ser jag typ ut som rudolf. Och så vill den inte sluta blöda heller. Noooose what are you dooiing nooooose STAHP.

Godnatt från oss


Julia going crazy

Började med att jag harmlöst spelade på min djembe..
 
 
Slutade med det här...

 
Anneli har en tendens att locka fram mitt riktiga jag- beware.

Say cheese

Slutade skolan en halvtimme efter att jag kom dit idag, haha. Värt en halvtimmes lektion halv nio och sen går det ingen buss hem heller. : D Satte mig iallafall i ateljén och arbetade med projektarbetet och lyssnade på musik. Satt där hela dagen! Samlade in några till underskrifter också. : > Jag och mamma fick ihop över hundra stycken tillsammans : )
 
Sitter nu i sängen med Anneli och äter ost på tub. Haha. Vi ska ha ost- och julterapi ikväll! Juleskum, glögg, julskinka, brieost, baconost och en massa clementiner. Bäst. Och tjockt. Men mest bäst. Älskar min Anneli ♥
 
Tjing!
 
 
 

Nervvrak

Produktiv dag idag, har sprungit runt som en galning runt skolan och samlat in underskrifter. Hela dagen! Kändes nervigt men kul och belönande på samma gång. Kändes som att jag verkligen gjorde någonting betydelsefullt för en gångs skull. Det var många som frågade varför jag gick runt och samlade in underskrifter och om det var mitt projektarbete eller om jag fick betalt o.s.v.. Men nej, jag gör det för att jag vill ha ett mänsklgare Kina, och en mänskligare värld. När jag svarade det till en lärare så sa hon "Så du är helt enkelt bara en eldsjäl alltså!". Ni förstår inte hur mycket det värmde! 
 
Även fast jag blir extremt nervös när jag ska prata med okända männsikor, och skakar som en asp under storm så lyckades jag prata med och få in 79 namn. *pust* 
 
Ser på det här som i valet. "Vad gör en röst när det är miljoner som röstar?" Tänk om alla skulle tänka så? Alla röster och namn räknas. Varenda en! Och tillsammans kan vi göra mycket. 
 

Organstölder i Kina

Visste ni att det finns en levande organbank i Kina? Att det stjäls tiotusentals organ från levande fångar? De här organen tas från levande oskyldiga människor och säljs för dyra pengar som går till staten. Se den här videon och få reda på vad som gömmer sig bakom det kinesiska kommunistpariets stängda dörrar.
 
Samlar in signaturer mot just det här på min skola, Midgård, idag. Så kom gärna och leta upp mig och skriv på!
 

Anneli panneli päron puff

Sorry för att jag inte bloggade igår.. Var trött och less så jag drog hem Anneli hem till flurkus och så hade vi myskväll. ♥ Vi hade mandarin-ätar-tävling och satt på omegle(fett kul!!!). Och så lyssnade vi på julmusik, såklart.
 
Idag är det en sån där lång dag igen... Börjar nu, 8.25, och slutar 16.50.. Sen ska jag hem och hårdplugga, wohoo!
 

Catch a falling star and put it in your pocket, never let it fade away.

Det är norrsken ute just nu, för er som vill veta, som bor norrut! Inte så mycket aktivitet, men lite är ju någonting, right? Fick mig ett par bilder också. Har fortfarande inget stativ, så de flesta bilderna blev suddiga.. Menmen. Älskar norrsken ♥
 Åh det fina var att det inte bara var norrsken, utan det var så där stjärnklart igen så man kunde se vintergatan! Och så såg jag en massa stjärnfall. Magiskt är vad det är. Magiskt.

It takes some silence to make sound

Min dator dampade nyss och låste sig så jag var tvungen att ta ut batteriet och starta om den, vilket betydde att alla mina dokument som jag hade framme försvann. Länkar, word-dokument, bilder som jag höll på att redigera o.s.v..  Det var den dagens arbete. Suck.
 
Men en bra sak är att skolkatalogen kom idag! Blev superglad. Redan kollat igenom hela : > Det är otroligt hur mycket de olika skolorna här i Umeå verkligen lever upp till gymnasie-stereotyperna. Haha. Ganska kul att kolla på!
 
Hade på mig en ny tröja idag också, hur skön som helst- med axelvaddar (tantvarning?). Nej men den är jättefin. Och så hade jag också ett mustasch-halsband som jag fick av Jonathan! Gulle.
 
Nu ska jag sura över mina förlorade dokument och äta leverpastejmackor. Hare!
 
 
Lär mig fortfarande photoshop, så mobbas inte!

Två gamla favoriter

Satt och kollade igenom gamla youtube-klipp och hittade dom här. Guld värda.
 

The Hobbit- An Unexpected Journey

Herreguuud vad jag längtar tills den kommer ut! Jag ska lätt stå längst fram i biljettkön. Måste.se.premiären. It's gonna be legendary. 
 

It's the most wonderful time of the year

Egentligen var jag verkligen tvungen att rita och plugga ikväll, men har varit halvt död sen jag kom hem, så jag har bara suttit i sängen och sjungit med högt till julmusiken som strömmar ut ur högtalarna. Drömmer mig bort och tänker på saker som skulle göra mig glad;
 
  • Att få plocka fram alla julprydnader för mamma.
  • Om Micke skulle flytta hit så jag kunde vara med honom varje dag. ♥
  • Bli med katt.
  • Fira jul i New York
  • Äga ett par Jeffrey Campbell (ohnoes material happiness)
  • Ha sånglektioner varje dag.
  • Om någon trollade bort alla mina läxor. (ultimat lycka)
  • Få tid till att träna mer.
  • Två meter snö, stjärnklar himmel och norrsken ♥
  • Mer snö.
  • Stora, feta, sakta fallande snöflingor.
  • Snö.
  • Ost.
 

Folk är allt bra lustiga.

Idag när jag skulle gå till busstationen och var utanför bågenhuset så hände en sjukt random grej. Gick förbi två personer då ena (en snygg kille i 30-ish åldern) när jag var tre meter bort ropade efter mig på finska. 
 
Jag: Ursäkta, vad sa du?
Han: Jag frågade om du pratade finska, du såg så otroligt finsk ut.
Jag: Jaha, nej det gör jag inte, men jag är en fjärdedels finne, kanske därför?
Han: Jaa.. kanske det. 
 
Sen berättade han att han väntade på sin buss som skulle gå om 4 timmar, till Stockholm. Och att han kom till Umeå i går och skulle hem idag. Och jag berättade att min buss gick på en halvtimme. Han började gå med mig till busstationen medans vi pratade och så stannade vi utanför.
(Märkte jag att han kollade på mig som att han var fashinerad eller någonting.)
 
Han: Så, hur gammal är du då?
Jag: 18, hur gammal är du?
Han: Ojdå, ja då är du vuxen iallafall! Jag är 32, lite äldre haha.
Jag: Men du såg inte så gammal ut!
Han: Nej jag gör allt för att inte åldras, använder hudkrämer, röker inte och så.
 
Samtalet flöt på riktigt bra och han var riktigt trevlig. Vi skrattade och pratade om allt mellan tatueringar och ursprung. Sen spårade det.
 
Han: Jag är bara på så himla bra humör idag! Känner mig kärleksfull, du vet sådär kramsjuk och gosig. Mikael heter jag förresten *sträcker fram handen*
Jag: *skakar hans hand* Julia heter jag.
Han: Wow. Julia. Tjugo minuter sa du? Julia, jag känner mig liksom attraherad av dig. Jag dras till dig.
Jag: Jaha eh tack..? *nervöst leende*
Han: Jag är en sån där som inte har facebook och sånt, jag lever in the moment du vet. Så vad säger du om att vi skulle hitta en lite mer privat plats och du vet, gosa lite och så?
Jag: He.he. Nej alltså jag har pojkvän.
Han. Jaha jag med! Två pojkvänner och fyra flickvänner faktiskt. Men ha det bra!
....Och så gick han.
 
Vad.i.helvete. Jag stod kvar i några minuter i chock och bara skrattade. Kan fortfarande inte sluta le. Så sjukt smögis att jag förstår inte. Från början var jag bara förvånad över att någon faktiskt bara stannade mig nitt på gatan och pratade. Och så var han så himla trevlig också! Men hade dock inte lust att smyga in i något hörn med någon snubbe jag bara känt i tre minuter, haha.. Sjukt wierd. 
Vill bara säga också att jag kände mig inte äcklad eller rädd, för han var faktiskt trevlig och var inte hotfull eller snuskig, Bara... kärleksfull, som han sa. 
 
Det är sånt här som gör livet värt att leva. Oförutsägbara händelser. Dom är underbara. 

Taj Mahal

Slutade innan lunch idag så jag, Micke, Silje och Haffu gick och åt lunchbuffé på Taj Mahal! FÖR gott :3 Rullade ut ur resturangen sen, tror vi satt där i typ en och en halv timma..
 
Micke har farit hem nu så jag är helt ensam ikväll. : < Ska kolla på någon dålig teenmovie och gå och lägga mig tidigt. För imorgon ska jag upp tidigt för att fara till stan, gå på stan och åka till badhuset med pappa och Jonte! Sen ska jag spendera lördagsnatten i Vännes hos Jonathan. Ska bli kul, länge sen sist! 
 
Det har varit en lång, härlig, solig dag idag. Lyckades att dra mig till gymmet också! Wohoo! Nu börjas det ige, som jag har längtat. Peppad : >
 
Men nu börjar min chakladkaka bli otålig så ska återgå till den. 
 
 

Min djupaste rädsla förklarad i två bilder


Dags att sussa

Spenderade sista timmarna av kvällen med en stor, fet, awesome ostbricka och skräckfilm med Micke. ♥ Mys! Nu ska vi sova så jag orkar upp till skolan imorgon, inte alla som är lediga.. : < Men slutar typ 11 imorgon iallafall, fredagar är så otroligt BÄST!
 

Ritaritaritaritarita

Guuuuud vad segt det gååår. Men nu har jag kommit igång iallafall! Känns kul. Måste ju som sagt rita minst två porträtt i veckan så det är bara att göra't. Och William, jag hatar dina glasögon. Så sjukt dryga att rita.


WOOPWOOP Lilllördag!

Har under dom senaste 24 timmarna blivit klar med 5 uppgifter, arbetat på projektarbetet OCH börjat på ett porträtt! Känner mig duktig och utmattad. Fullt ös här alltså! Lilllördag ftw, haha. 
 
Juste... hade fysikprovet idag. Haha. Och jag hade faktiskt pluggat! Dock så ville inte frågorna på papperet och min hjärna inte samarbeta, så jag svarade bara på en fråga. Det var någonting om vad framtidens bilbränsle kommer att vara.. Jag svarade saft. För det är det Skalman använder och det är så miljövänligt som det kan bli, och vi vet ju inte vad som kommer att hända i framtiden, så jag borde få rätt på den frågan, right? På resten av provet så ritade jag en massa ninjas som kastade en massa shurikens över hela papperet och alla frågor. Jag hatar naturkunskap.
 
Är iallafall glad att det snöade idag, det var så otroligt vackert när snön virvlade runt som små glitterbomber i solen. 
 
Sigge som har tagit bilden på mig. Creds! 

Tiden rinner iväg

Om jag skulle plugga, måla, rita och göra alla sysslor jag måste göra hela dygnet utan att pausa så skulle jag ändå inte hinna med. Det känns ganska hopplöst! Föörstååår ni stressen jag känner? Var ledig idag och hade tänkt kliva upp relativt tidigt för att hinna med en massa saker, men kunde knappt röra mig för att jag var så trött, så sov till kl tolv, sen tvingade jag mig upp ur sängen. Tvingade. Hade kunnat sova minst tio timmar till.. lätt.
 
Vet inte vad det är jag ska prioritera heller, det är det som är det jobbiga. Nästan allt är lika viktigt. Har ju en utställning som ska vara klar i början på december och jag har bara ritat två portätt av tio (hah). Måste rita två (!!) i veckan för att hinna tills dess! 
Och så har jag fysikprov imorgon, franskaprov på fredag (tror jag..), deadline för två fotouppgifter på torsdag( har inte fotat ena än!!) och den där förbannade filmhistoriauppsatsen som ska vara klar imorgon.(har suttit med den typ hela dagen, har fortfarande nästan en sida kvar att skriva). Sen en MASSA uppsatser, redovisningar och andra saker som är försenade som jag fortsätter att skjuta upp för att jag inte hinner med dem.. Juste! Har ju ett projektarbete också. Haha! Jag blir gaaalen.
 
Just nu är det enda jag önskar mig en kloningsmaskin eller en tidsmaskin. Då kanske jag skulle hinna klart med det. Vet ni vad det roliga är? Det är bara 7 veckor kvar till jullovet, hur i hela fridens namn ska jag hinna med allt? det regnar ju bokstavligt talat ner läxor och uppgifter på mig. 
 
Var är klonerna när man behöver dem?
 

V

Remember, remember the 5th of November. The gunpowder, treason, and plot. I know of no reason why the gunpowder, treason should ever be forgot.
 

Home, let me come hoooome

Har världens längsta hål just nu och jag och Silje sitter uppe på bilden och arbetar för fullt. Hon målar och jag skriver dryg filmhistoria : ))) Längtar tills jag kommer hem och får vila fem minuter innan jag måste plugga igen.. 
 
 
 
Var tvungen att springa efter bussen imorse.. Det känns att jag inte har tränat på en vecka. Skulle börja idag igen men kände att jag inte har tid så det får bli på torsdag istället! Längtar nästan, börjar känna mig som en hopsjunken potatis. 
 
 

Have everyone heard about the bird?

Har gjort en helt ny feel good-lista på Spotify nu. HÄR är den. Feel free to subscribe!
 
 
Här får ni en fin bild på Tora och Anders från i våras, alla var så glada den kvällen. ♥ Finisar!

L-O-V-E

Hahahehehohohihi.. skola alltså. Gör mitt bästa för att inte slänga mig ner på golvet och skratta och gråta på samma gång i ren frustration. Och vet ni vad man ska göra för att inte behöva göra det? Lyssna på sina allra bästa feel good-låtar! Och jag har en som är perfekt just nu. Kan inte vara ledsen när jag lyssnar på den här. Dagens tips.. : )
 
 
 
Kopplar bort allt för en liten stund nu, dränker ljuden med Nat King Cole och lutar mig bakåt. Man får inte glömma bort att andas ibland. Kom ihåg det!

Usch och fy och blä för plugg

Gud vilka trista inlägg det blir nu för tiden, men måste bara få uttrycka hur jag känner.. Hah.
Sitter och skriver på en omööööjlig filmhistoriauppgift... Ska skriva en tresidig uppsats om filmen Bonnie and Clyde och eran som filmen gjordes under. Blöh. Kommer ingenvart! Har suttit och läst på i flera timmar nu, men ingenting kommer ut i skrivform... hjälp mig. 
 
 
Haha man ser ju tillochmed mina ringar under ögonen, sliten..?
 

För vet ni vad jag har?!

GLÖGG!!! Underbara, fina, goda, delikata, efterlängtade.. glögg. Herre min buddha vad jag har suktat! Nu är den äntliiiigen här. *kärlekssuck* Finns det någonting godare i dryckesväg? Tror inte det va!
 
Från och med nu till Januari är det officiellt för min del JUL. Vad ni än säger så älskar jag tidig jul. Jul är det bästa som finns. Det är det som lyser upp vintermörkret och drar upp mig ur deppmossen.
HÄR är årets jullista på spotify! Den spelas i högtalarna inne på mitt rum 24/7 nu : )
 
 
Blir alldeles varm och gosig bara av att tänka på hur alla fina skyltfönster, adventsstakar och upplysta träd snart kommer att lysa upp staden tillsammans med ljudet av bjällror i fjärran och stora snöflingor som sakta landar i snön. Man kan inget annat än att älska julen. 

Sista halloweenfesten för i år

Var på min sista och tredje halloweenfest i fredags, i Bullmark! Var där förra året också, men i år hade dom hyrt en större lokal och så var det lite mer folk. Pyntat fint hade dom gjort också, dock så glömde jag att fota pyntet, men b.la. så fanns det gravstenar med finurliga texter, läskiga dockor och spindelnät överallt. Mycket vackört! 
Komm utklädd som professor Trelawney (blev dock inte fotad, så kan inte visa hela utstyrseln..) och Micke var en.. död pirat. Haha. Han var jättefin. : 3
 
 
Nästa år lovar jag att jag ska köra på stort med utklädnaden! Ritkigt stort!

Starting over with a new look

Yes! Nu är designen äntligen fixad! Tack Silje! Nu kan jag blogga igen, hihi.
 

Allting raserar

Sitter och lyssnar på "feel good" musik och försöker att hålla ihop allt så det inte rasar. Vad gör man när man nått gränsen där allting tycks falla? Jag frågar er, vad gör man? Jag behöver hjälp, för jag orkar inge mer just nu. 

Halloweenfest nr.2

Dampade på ps, så här får ni lite oredigerade bilder från igår! (dock bara från innan vi gick till krogen eftersom jag inte ville ta med kameran dit.)
 
 

RSS 2.0