Chillaxing

Var på spa i Arjeplog också, två gånger! Första kvällen var bastun inte igång och så var jacuzzin alldeles för varm.. typ 50 grader.. Och andra kvällen så var den för kall. Haha.
Men det var najjs ändå! Vardags chill ni vet.

Vinterns första snö!

Godmorgon! För er som inte har skola..
Var ju som sagt i en spökstuga uppe på kalfjället vid gränsen i förrgår (kom hem från Arjeplog igår efter en lång bussresa..) det hände typ inga spökerier där, var ganska lungt. Men lite läskigt var det ändå! Var dock svinigt kallt hela natten och jag var den enda som fick sova ensam.. Dog typ lite. Men men. När vi kom fram så snöade det förresten! På vägen dit så körde vi nästan på fem ugglor, några rovfåglar, tre älgar, en massa renar och så körde vi på några lemmlar.. Höh.
Här är en bildbomb från the ghost trip(oredigerade tyvärr...lata jag..);





















Juste! Vid tolvtiden tog veden såklart slut så då tog Geir och Evelina bilen för att fara och leta efter ved vid gränsen, men dom kom tillbaka efter typ en och en halv timma och berättade att bilen hade gått sönder när dom kom till gränsen( 4,5 km från stugan) och det var ju HELT bäcksvart ute, men som tur var s hade dom en pannlampa med sig. Men dom fick alltså lämna bilen där och traska tillbaka hela vägen till stugan i mörkret.. Stackarna. Kändes lite Wrong Turn aktikt, haha!

Kanske dags för en liten uppdatering?

Hallådär! Har ni saknat mig? Har varit låg uppdatering nu, för jag har varit i Arjeplog sen i onsdags! Har mest chillat, varit på spa, träffat en massa fint folk och haft trevliga middagar. Och om bara en stund ska vi åka till gränsen till en spökstuga och sova där, sjukt taggad!

Bilder från google, är för lat för att hämta kameran..

Jag var lyckligt ovetande..

Önskar att jag kunde gå tillbaka till den där tiden där ens största problem var hur många spelkulor man förlorade på rasten och vem som skulle få använda dom bra tuschpennorna..

Drömmer om Charlie Sheen och pantflaskor

Drömde inatt att jag var ute på gården och skulle gå till växthuset med mamma när en bil plötsligt kör upp på grusgången och i baksätet sitter ingen mindre än Charlie Sheen! Och jag bara gapade och sprang mot bilen. Liksom WHAT? Jag sprang dit och han bara stod där och såg cool ut. Jag frågade om jag fick ta en bild på mig och han och så ställde vi oss bredvid varann. Jag plockade upp en pantflaska utan kork ur min ficka och riktade den mot oss (tänkte att det var en kamera??) men det funkade inte. Försökte att läsa på den och så och klämma på den men ingenting hände. Det var lite vätska i botten på den och så frågade Charlie om jag ville att den skulle vara full (full=att man tagit många bilder) Och så tänkte jag efter lite och hällde ut vätskan. Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer.

Alltså vad har jag för konstiga drömmar??

Kvällsbabbel

Har börjat kolla igenom alla Sex And The City säsonger nu, har redan sett två på några dagar bara. Tycker serien är så bra! Men ändå så förstår jag mig inte på den riktigt, eller jag förstår mig inte på kvinnorna i den rättare sagt. Det verkar ju som att om dom inte har ett förhållande eller om dom inte har sex, eller träffar någon kille inom loppet av två veckor så är deras liv officiellt över..? Liksom, jag kan inte ens tänka mig att vara med någon så ofta? Det är ju så otroligt skönt att vara singel.. Och så det här med att dom måste ha bekräftelse HELA tiden?? Serien borde heta Sex-addicted Women And The City istället! Haha.

Nä, nog med det. Nu ska jag sova! Godnatt ♥

Fyndat!

Det känns som att jag har hunnit med ganska mycket saker idag fakiskt! Klev upp tidigt för att åka till badhuset med pappa, hade inte varit på badhuset på hundra år.. det var jättetrevligt! Simmade några längder, lekte lite och bastade. Sen hämtade mamma mig vid ett och så for vi och loppisfyndade! Det var stor utförsäljning på Emmaus, så vi kikade in och kom hem med två stora kassar med saker! Efter det så svängde vi förbi MediaMarkt för jag skulle köpa nya hörlurar (mina gick sönder i fredags). Det blev Urbanears och dom var sjukt dyra, men så väldigt awesome. Nöjd! ♥

Nu har jag ätit lite och snart ska jag ut på en promenad : )
Här är vad jag fick för.. 60 spänn? Haha!
Ett par UNDERBARA skor, en jättefin långkjol och alla Sagan Om Ringen böckerna : )

Svaren på frågorna!

Om du skulle förvandla dig till ett djur, vilket skulle det vara då?
-Antingen en tropisk fisk eftersom havet är så vackert eller en katt, för deras liv är så bekvämt och enkelt.
Tycker du att personlighetsbeskrivningen av ditt stjärntecken stämmer överens med din egen personlighet?
-Ja, alltså det stämmer ju delvis, speciellt med att jag behöver dubbelt så mycket sömn som alla andra (haha). Men det är också mycket som inte stämmer alls. Men så är det ju med alla stjärntecken. Jag vet inte riktigt om jag tror på det där med stjärntecken överhuvudtaget, men man vet ju aldrig! Dom kan ju ha rätt, right?
Du har ett val, att antingen äta gamla tånaglar, dricka uttvinnad idrottskosvett eller äta rutten frukt, vilket?
-Rutten frukt såklart! Kroppsvätskor och döda smutsiga celler är liksom inte min grej..
Har du någonsin önskat att du levt i en "overklig" värld?Tillexempel att du har läst Sagan Om Ringen och sen velat leva i boken?
-Ja självklart! Har velat leva i många olika världar.. Skulle gärna gå på Hogwarts t.ex.
Fem länder som du skulle vilja åka till?
-Frankrike(redan varit i, men Paris liksom!! ♥), Egypten, Usa, Indien, Ryssland.. Fast egentligen vill jag ju åka till alla länder!
Varför tycker du om avokado så mycket?
-Vet inte, bara gott helt enkelt! Smakrikt och härlig konsistens ♥ MUMS!
Ungefär hur många filmer brukar du se under en vecka?
-...14? Beror på!
Vilken är din bästa egenskap enligt dig själv?
-Oj, finns ju så många.. ;D Men...Att jag kan ha det så underbart härligt på egen hand. Fast ja, är det en egenskap? Gillar att vara lite av en ensamvarg.
Vilken är din sämsta egenskap enligt dig själv?
-Att jag är lättirriterad, helt klart.
Har du någonsin lyckats med en touchdown?
-Beror på vad du syftar på, men nej, inte i football, eftersom jag aldrig spelat det. : )
Föredrar du att ligga på vänster eller höger sida när du sover?
-Ligger nog helst på vänster sida av sängen!
Vad är det pinsammaste du varit med om?
-Svår fråga! Har ju så dåligt minne.. Men det var riktigt pinsamt när jag var inne på H&M själv en gång och hukade mig för att jag skulle kolla på något och så ramlade jag baklänges(???). Det var extremt pinsamt. Hade ju ingen att skratta med om det heller! Fruktansvärt.
Tycker du om blåbär?
-Inte direkt.
Största inspirationen i ditt liv?
-Alltså jag har inte direkt någon "inspiration" faktiskt. Allt är min inspiration!
Favoritkonsert?
-Det var nog när jag var på jazzfestivalen och lyssnade på ett band som hette Loney Dear & Ståhls Trio. det var helt underbart. Satt som förtrollad framför scenen och bara... njöt.
Jag vet att du älskar att se på film men om du måste välja EN.. vilken är den bästa film du sett??
-VÄLDIGT svår fråga! Har så många favvofilmer.. Det här är verkligen inte den ABSOLUT bästa för första platsen på min lista är delad med så många filmer.. Men V för Vendetta är ju en otroligt bra film. Men inom skräck-genren är det helt klart The Devil's Rejects som är favoriten! (Skiljer på skräck och alla andra genrer)


Hoppas ni är nöjda över svaren!


Trött idag..

Idag är jag både trött och irriterad.. För igår, precis när jag skulle somna, så startade grannarna någon sorts maskin eller något som LÄT SÅ SJUKT HÖGT att det kändes som att jag satt i ett torkskåp eller nåt. Mamma skulle gå och fråga vad som hände där uppe så öppnade dom inte dörren...
Sov i hängmattan i några timmar, men vaknade av att jag hade sjukt ont i ryggen så jag gick tillbaka till sängen, men det brummade fortfarande.. JAG BLIR SÅ ARG! Fick lov att ta tio bussen till stan idag för jag inte orkade kliva upp.. är helt utmattad. Det typ ringer i öronen. Inatt blir det skräckfilm på högsta volym.



(bild från tumblr)

Frågestund!

I brist på annat så ska jag nu ha min första frågestund, så fråga på!



When the teacher writes a bunch of mathematical bullshit on the board and asks if there's any questions...

Yeah..

Godmorgon!

Är på ovanligt bra humör idag, när jag vaknade imorse så klev jag upp direkt (never happened before)! Har sovmorgon idag, börjar om en timme.. Sitter och lyssnar på peppmusik och är bara allmänt... glad! Kommer väl att ändras sen när matten börjar, men men.


Tisdag.

Hallådär! Har varit hemma hela dagen idag, hade sjukt ont i magen hela förmiddagen.. men nu är det bättre! Håller på att städa mitt rum just nu (behövdes, tro mig!) men jag hittade en liten överraskning bland skorna.. NÅGON har pissat där.. Synd att man inte hade övervakningskamera, hehe.


Ikväll blir det revbensspjäll till middag, luktar gott i hela lägenheten! Mums ♥



Jag i somras.. Funderar på att färga om håret igen, börjar ju få ganska stor utväxt. Orange igen eller..?



Livet är allt för underbart.

Jag har stött på många riktigt störda människor i mitt liv, men den här tar priset! Har skrattat hela dagen åt den här personen, och det fula är att det bara fortsätter att bli roligare och roligare. Ett gott skratt förlänger livet, right? Jag kommer att leva förevigt!

Skön dag imorgon?

Typ filosofi och bild, åhåhå ♥
Och dessutom så håller vi på med Egypten på Kultur-och idé historian! ♥

Lynyrd Skynyrd

Bäst.

Börjar ett nytt kapitel på mitt liv.

Lämnar allt det gamla och tråkiga bakom mig och går emot det nya. Jag känner att allt förändras mot det bättre. Det här är bra. Det här är bättre. Det här är första dagen på resten av mitt liv.

Vi kommer att sakna dig Sasha..

Inatt blev Sasha, våran älskade katt avlivad.. Han hade visst något hjärtfel.. Varör?... Bara .. varför?
Du var underbar Sasha, vi älskar och saknar dig! ♥

Typ bästa låten jag hört på väldigt, väldigt länge!


Hugh Grant fyller år idag!

Min stora idol. Han är verkligen en av dom bästa skådespelarna som existerar på denna jord. ♥

Här är ett porträtt jag gjorde på honom förra året(som ni säkert redan har sett) :



Grattis Huggis! ♥

Ångrar ingenting.


Gjorde en fisktavla.

Satt och klottrade till en liten fisk häromdagen och tyckte att den blev fin, så jag gjorde en tavla av den! : ) Här är skissen och tavlan:
Färgen är mycket mörkare i verkligheten.. Tavlan blev inte som jag hade tänkt, men det blev väl ganska bra ändå kanske?

Ni behöver inte läsa.

Övergav dig?? Vem är det som har försökt att få dig att sluta med något som bara förstör ditt liv? Vem är det som har stannat även fast du lovat du ska sluta? Vem är det som besökte dig på PSYKET när DU försökte DÖDA MIG? Du ÄR "the bad guy". Du vill bara inte inse det. Men nu är det slut med allt det, du får knarka ihjäl dig om du så vill, för nu har du själv sagt att du och jag bara var en dröm. Jag undrar vad du egetligen ser som verklighet.

Det finns ju idiotiska människor

Såklart man blir sur om ens kompisar överger en för att hålla på med droger. Hur kan man tro annat?

Förlåt, behövde få det ur mig.

Älgbollar!

Drömde inatt att jag blev jagad av Malfoy (har drömt om honom typ fyra nätter i rad nu?) runt hela skolan och han hade en stor, orange boll med sig som delvis kunde bli till en knivboll som fungerade som en repeterande boomerang och som delvis sköt ut stora, argsinta älgar som gick till attack. Drömmar kan verkligen vara knasiga. Jag blir rädd om våra drömmar faktiskt är verkligheten.. ( har filosofilektion just nu, är inne i det.)

Dessutom så drömde jag häromnatten att jag gick ut i krig efter att ha försökt bestiga mount everest. Men jag hade inget svärd så jag tacklade en dvärg och tog hans. Wierd.

Klotter

Det här har jag pysslat med idag. Skulle egentligen göra en massa saker idag (plocka svamp, rengöra tälv o.s.v..) men jag blev väckt tidigt imorse av grannarnas borrmaskin.. Är utmattad. Inatt när dom sover ska jag ge igen..

Klättrar upp ur kaninens päls för att se trollkarlens ögon.


Känner mig gammal... och lycklig.

Ni vet dom här gamla människorna man ser här och där som ser så lyckliga och livsglada ut? Dom har oftast insett att livet är värdefullt och att man ska göra sitt bästa av det, och dom är så grymt lyckliga över att dom fortfarande lever, andas och får gå på sina små promenader och äta sina goda middagar och vara med sina nära och kära. Jag känner så. Det känns som att jag har en gammal,vis och.. hel själ. Jag uppskattar verkligen att jag är jag och att jag lever. Jag vill leva tills jag är hundra och ännu längre! Livet är underbart. ♥



RSS 2.0