Hittat en ny timekiller

Fick pröva på en tryckteknik på bilden idag, som kallas för "torrnål". Man skissar upp en bild, lägger en plastig bricka över skissen, rispar ut linjer och skuggor och sen kletar man på lite färg och kör in den i pressen med ett papper. Klart! HUUUUR kul som helst! Nu vet jag vad jag ska göra på mina håltimmar!

 
Bestämde mig för att göra Ghandi. För han är ju så fin!

......


Den dagen, den sorgen.

Har inte orkat prata om det, men, min katt dog till veckan, fick reda på i fredags att grannen hittat en överkörd katt och eftersom Misse hade varit borta i flera dagar så var det ju ingen tvekan om att det var han. Så i fredags begravde vi honom och sa hejdå..
Kan inte riktigt fatta att han är borta, min lilla mongolid.. Hoppas han får vara med sin broder Sasha nu. Vi kommer att sakna dig, Misse!


Swedish Academy of Realistic Art

Den senaste tiden så har jag känt mig extremt oinspererad, och känt att jag nästan ska ge upp det här med konst och inte orka plugga vidare eller överhuvudtaget ha det som hobby. Men fick för mig nyss att gå in på SARA's hemsida och kolla, och jag fick direkt tillbaka all motivation och inspiration! Det dom lär ut där, det är vad jag kallar riktigt konst. Kan inte vänta tills jag går där. (Måste bara spara ihop 225000 kr först..) men.. det ska inte vara något problem! Det är ju bara pengar, right?
 
 
 
Några gamla teckningar.
Har inte ritat porträtt på månader nu, känns.. tråkigt. Om jag bara fick någon beställning så skulle jag säkert komma igång igen, men det är ju inte så lätt. 
 
Men konst är verkligen det jag vill hålla på med. Måste bara komma ihåg det i framtiden.

Cheesy inlägg incoming

Ligger och lyssnar på det avlägsna ljudet av min mobils ringsignal. Signal efter signal ringer telefonen, men jag känner inte för att svara. Vill så gärna prata med någon just nu och få ur mig det jag vill ha sagt, men vet att personen som väntar på andra linjen är den som inte kommer att lyssna.  De ekande tonerna känns evighetslånga och rinner sakta ur mitt medvetande. Känner mig så ensam, men ändå inte.  

 


Slumber party with the best

Eftersom det var sista sommarlovsdagen idag (snyft) så bjöd jag in alla mina bästa vänner hem till mig och så hade vi myskväll! Sjukt trevligt var det. Vi kollade på film, bakade paj och hade pyjamasparty. Kulkul! Sista kvällen jag har tid att umgås med dessa trevliga damer dom närmaste månaderna eftersom jag kommer att ha så mycket att göra i skolan..
 
Bara nio timmar kvar tills skolan börjar nu... Vill inte : (
 
 
Alla samlade! (förutom jag då, stod ju bakom kameran)
Pajbakning! Går mycket snabbare när man hjälps åt : D Ingen av oss hade bakat paj förut, men mamma tyckte att den blev god iallafall : )))
 
 
Nu är vi helt slut efter kvällens påhitt, så vi ska krypa ner i sängen och ladda inför första dagen i trean imorgon!
Godnatt på er! ♥

Enjoying the company

Bara två dagar kvar innan jag börjar sista året på gymnasiet och den sista soliga sommarlovsdagen spenderar jag inne, med mig själv. Klev upp vid ett-tiden, så kommer förmodligen att gå i pyjamas hela dagen, skönt! Måste passa på när man kan liksom. :)


Bubbles


Working on the wall

Fick hem en massa bilder idag som jag har framkallat! Wihoo! Så ikväll har jag spenderat 3-4 timmar på att ta ner en massa gamla bilder och sätta upp 99 nya : ))) Har typ 50 kvar, men dom får hamna i något fotoalbum istället, det tog slut på plats på väggen!
 
 
 
Nu: Nya True Blood avsnittet!

Express yourself

  • Ända sen jag kom hem från Urkult har jag bara suttit på mitt rum och kollat på weeds och sovit. Fortfarande trött.
  • Har börjat skapa lite halft igen, så förhoppningsvis så har jag något att visa er snart!
  • Dödslängtar till hösten och vintern..
  • Skolan har inte ens börjat än, och jag har redan tappat hoppet för mänskligheten. Igen. Folk suger. 
  • Såg mitt nya schema för ett tag sen, det äger ganska så mycket. Äntligen är sista året här, sen är jag friii! 

Urkult 2012

 
Tråkigt att Urkult är slut för i år, men ändå skönt att vara hemma. Årets festivalbesök var underbart och jag hade det hur mysigt som helst.  Nu är det bara att börja tagga till nästa år! 
 
 
 
 
 

RSS 2.0