Colourful

Godmorgon! Eller... god eftermiddag kanske? Hehe. Idag äre Valborg! SÅ TAGGAD! Ska på campus och Nydala ikväll, kommer att bli legendary. Ska snart ta bussen in till stan och möta upp Silicius.
Fick lov att sätta upp håret på något vänster idag eftersom jag bara har halva håret med långa dreads haha. Men det blev bra ändå!
Ha det så kul nu ikväll, för det ska jag ha! ♥

20 down 15 to go!

Nu har jag suttit och dreadad i typ två dygn.. är klar med 20 förlängningar, har 15 kvar! Dock så har min tumme spruckit upp (igen, för TREDJE gången) och det gör förbannat ont, så nu kan jag inte dreada på nåågra dagar : < Snyft. Jag som hade tänkt bli klar till valborgsfirandet! Menmen. Skönt att jag har hunnit med mer än hälften iallafall.
Satt såklart ute i det fina vädret och grejjade med dredsen, kan ju inte sitta inne en sån här dag! : D Hann tillochmed bli lite solbränd, höhö.
Men nu ska jag sova, mina ögon håller bokstavligt talat på att hoppa ut ur huvudet på mig.
Godnatt!

Fixar och trixar med (dyr)håret

Håller på att göra förlängningar på dreadsen, vilket projekt alltså! Och dyrt är det. Hela studiebidraget rök : <
Nu är det "bara" dreadandet kvar... har hunnit göra två dreads och virkat in dom. Ser ganska bra ut hittils! : D Taggad!

Vill du ha ett vackert porträtt?

Kom ihåg att jag tar emot beställningar! Stora som små! Och var inte oroliga för att jag inte ska ha "tid" för era beställningar, för desto fler jag får, desto effektivare blir jag : )
A5 - 400:-
A4 - 700:-
A3 - 1200:-
Priserna är någorlunda diskuterbara, beroende på hur mycket detaljer det är i bilden och hur bilden är skuggad och så.

Så kul man kan ha!


Lite stuff från storstaden

Tappade bort mig i Stockholm och råkade hitta Beyond Retro. Hade inte tänkt gå in, men tack gode gud att jag gjorde det! Eyegasmade på exakt ALLT jag såg! Synd bara att jag inte hade så mycket pengar kvar... Men lånade lite av mamma och fick med mig en jkol och ett par shorts hem : =)
Köpte en hel del saker i Stockholm, bl.a. en jättefin batikfärgad tröja, ett par svarta haremsbyxor, dreadpärlor, stenar, hennfärg, sjalar... och lite annat. 

Naturhistoriska muséet

It was awesome. You should totally go there.
Det här var alltså bara ett litet urval av vad som fanns där. För det fanns såklart hur mycket olika djur och... varelser som helst där. Nästa gång du ska till Stockholm- far dit!

Livet är orättvist

Som ni kanske vet så var jag ju sjuk hela sportlovet och en hel vecka efter det också, och blev nyss frisk. Men igår blev jag sjuk igen. IGEN. PÅ ETT LOV. ÅÅÅÅÅÅÅÅH. Någon där uppe gillar tydligen inte mig...

Julia gör Stockholm

Kär och förvirrad

Jag älskar Stockholm. Vill bara springa runt och krama om vartenda träd och hus som jag ser. Allt är så vackert här! Förövrigt så träffade jag en helt amazing tjej på t-banan som jag utbytte några ord med. Men när jag hoppat av tåget så ångrade jag direkt att jag inte tog hennes nummer, så nu är hon forever gone. Suck. Det enda jag vet om henne är vars hon skulle hoppa av. Funderar seriöst på att sätta mig där och vänta på att hon ska gå förbi.
Och juste, blev kär i en konduktör med en råtta i bröstfickan också. Han var underbar. Helt sjukt underbar. Men han är dessvärre också forever gone. Alla dessa underbart vackra människor som bara kommer och går gör mig glad och deprimerad på samma gång, aah!
But anyways, Stockholm är bäst. Ska bo här i sommar har jag tänkt.
Lägger in bilder senare i helgen! Nu ska det sovas. : D

...fast den är finare i verkligheten.

Gjord i kol!

Loppisfynd för endast 85 riksdaler- Trasmatta och bälte!

Och kameran suger fortfarande, men det är bättre än ingenting : )

Utsläppta dreads för första gången (!!!)

Hade det fetkul igår kväll. Var hos Näs med en massa fint folk och hade det trevligt. Men dock så tror jag att jag skrattade alldeles för mycket, har träningsvärk i hela magen, haha! What happened?
Hade med mig kamera, meeen tog inga bilder, sög. Dock så hann jag ta en på mig själv innan jag for dit, och nu när jag för en gångs skull faktiskt har en helbild på mig själv så kan ni ju få se den! So exciting, I know.
Å herregud, den var hemskare än jag trodde... men okej. Eller nä, inte okej brus i bilden. Fucking skolkamera.
Ska bara vara hemma hela dagen idag och göra läxor och måla (!!!).
Har förövrigt köpt en jättefin trasmatta som passade perfekt i mitt målarrum/hall  : ))))) Den är verkligen hur fin som helst.

RSS 2.0