Matte äger!

...just nu! Har kommit överrens med min mattelärare att jag ska ha IG i slutbetyget, så jag behöver inte göra något på lektionerna, känns skönt... (A)

Och med den onödiga informationen får ni en söt bild på Misse! ♥

Snape, Snape, Severus Snape!

Gjorde en serie i skolan : ) (uppgift)
(Och ja, jag vet att Snape inte riktigt ser ut som Snape, men jag la inte precis ner hela mitt hjärta i det här arbetet..)

Soon!

Jag lovar er, att när jag skaffat systemkamera då kommer bloggen att bli såååå mycket bättre. Det känns nämligen inte så kul att fota med min lilla fjutt-kamera. Bli bara suddigt och tråkigt. But soon, soooon!(Bild från Earth Hour 2010, tagen med min fjutt-kamera..)

Two words. Alan Rickman.

Today in my philosophyclass we discussed etik and morals and one guy said “If I were a 15 year old girl and WANTED to have sex with a 50 year old guy, would that be morally right?” And everyone was like “OH MY GOD NOOOO!” And I was just sitting there like “Alan Rickman, Alan Rickman, Alan rickman… “


Börjat på en ny tavla..

..fast mer än så kan jag inte säga, hemlis!

Non Je Ne Regrette Rien

Gick på operan med mormor i fredags och såg "Hommage till Edith Piaf". Det var en berättande konsert om hennes liv speglat genom hennes låtar- på svenska! Det var supermysigt och hur vackert som helst! Fällde t.o.m. en tår då och då. Synd för er som missade det, det var en minnesvärd kväll : )


Orkar egentligen inte ta upp sånt här IGEN men man har ju rätt att få försvara sig.

1. Du vet mycket väl att jag tycker att svampar är fina, och att jag brukar vara ute i skogen och plocka svamp. All svamp är inte knarksvamp (men du kanske ha fått för dig det?)

2. Jag gillar mönster. Så... Svamp+mönster=knark? Jo, okej, om det enda man har på hjärnan är knark, så jovisst, kan man se det som det. Det är väl ungefär som om jag skulle rita en näsa och folk med snuskigt sinne skulle se en snopp. Jag hade slut på fantasi, tänkte på någonting fint och gjorde det bästa av det. Och om du då ser resultatet som propaganda för knark så är det ditt problem. Inte mitt. Knark är liksom inte min grej.

Så, nu har du mitt svar varför jag ritade som jag gjorde. Kan du låta mig va nu? Tack.


Visste ni att..

..alltid när jag sitter och ritar på ett porträtt så tar jag små pauser för att hyperventilera? Yep, håller i princip andan när jag ritar, så efter bara efter någon minut så måste jag sluta rita för att andas. Dessutom så är jag så extremt rädd för att göra fel att jag får små panikattacker då och då och måste resa mig upp, gå några varv, skaka ur mig paniken och sätta mig ner igen. Så på grund av allt detta så tar det ungefär trippelt så lång tid att göra ett porträtt än vad det borde göra.. Kul va? : )))


(Men gillar fortfarande att rita)

En liten smygtitt in i min klotterbok..


Once in a lifetime


Jul, jul, strålande jul!

Yes, that's right! Jul! Snart är det dags igen, men har ni funderat på vad ni ska köpa till era nära och kära än? Inte? Då har jag ett förslag! Tecknade porträtt är alltid lika uppskattat så ni borde passa på att beställa ett nu så det blir klart i tid! Kanske ett familjeporträtt till mormor eller farmor? Eller kanske en bild på dig och din älskling till pojkvännen? Eller varför inte en teckning på din mammas eller pappas stjärna från unga dar?

Med ett porträtt garanterar jag glada miner och en långvarig present som är högt uppskattad. : )
Passa på nu!Små barn med stora gitarrer.

Såg det här klippet på youtube för några månader sen, och.... jag har fortfarande mardrömmar om dom. Jag menar, dom ser ju ut som små mördarmaskiner! Speciellt tjejen i mitten..

Det spårar.

Jag börjar bli rädd för personerna i min omgivning. Inte förrän nu har jag börjat se folks riktiga jag, den där personen som gömmer sig bakom en mask. Vad händer med världen? Är det bara jag som märker det här eller?


The one and only.


Jag vill till en bättre värld.

Kan inte alla bara sluta? Sluta ljuga, svika och överge? Jag blir så less! Är det så svårt att behandla andra som man själv vill bli behandlad? Är det så svårt att låta bli att vara någon du inte är, och sluta säga saker som inte är sanna? Det här gäller inte en person, utan alla. Jag förstår inte vad det är som är så svårt med att tala sanning och att hålla löften. Om det du ska säga är en lögn, så kan du lika gärna låta bli att säga någonting alls. Snälla. Det sårar bara.

RSS 2.0