Allting raserar

Sitter och lyssnar på "feel good" musik och försöker att hålla ihop allt så det inte rasar. Vad gör man när man nått gränsen där allting tycks falla? Jag frågar er, vad gör man? Jag behöver hjälp, för jag orkar inge mer just nu. 

Kommentarer
Postat av: Helen

Öppnade just Facebook och såg ditt inlägg. Du är ju världens bästa tjej! Som "faster" ser jag dig som en ung tjej som ger framtiden hopp. Du vågar gå din egen väg. Det är viktigt, men det kanske också innebär att det gör ont ibland.

Du får höra av dig till mig eller de andra i familjen när som helst!
Många kramar från Helen

Svar: Åh tack Helen, det värmer att veta att ni finns där! Massa med kramar och kärlek tillbaka. <3
Julia Tannemyr

2012-11-03 @ 13:41:39
Postat av: Johanna

Hett tips är att prata om det som tynger dig. Vänner är bra, men ibland räcker inte riktigt det till och det är bra att prata med någon som du inte har någon koppling till. Att prata med en professionell har räddat mig. Kuratorer har aldrig riktigt gjort så mycket för mig men det skadar ju inte att börja där om man inte vill gå till en psykolog.
Jag tror det är bra att tillåta sig själv att känna det man känner så att man kan få ut sig det, men det innebär verkligen inte att man måste "röra vid" sådant som är för jobbigt för sig själv just nu. Fokusera på att du vill läka och ta det i din egen takt.

Om du känner att du behöver prata med någon som du inte har så mycket koppling till så ställer jag självklart upp.
Hoppas det blir bättre!

Svar: Tack Johanna! Fint att du bryr dig <3
Julia Tannemyr

2012-11-03 @ 14:01:27
URL: http://johannasjingel.blogg.se
Postat av: Anonym

Åhh fina lilla Julia!Kom hit nån helg ska vi ta hand om dej och bara vara! Allt går att lösa,kanske inte direkt och kanske inte ensam men det går att lösa!Och prioritering är A och O,att tänka på sig själv lite mer.Kram Mona

Svar: Du är så fin du Mona. Jag kommer väldigt gärna och hälsar på snart! <3
Julia Tannemyr

2012-11-05 @ 08:15:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0