Ni behöver inte läsa.

Övergav dig?? Vem är det som har försökt att få dig att sluta med något som bara förstör ditt liv? Vem är det som har stannat även fast du lovat du ska sluta? Vem är det som besökte dig på PSYKET när DU försökte DÖDA MIG? Du ÄR "the bad guy". Du vill bara inte inse det. Men nu är det slut med allt det, du får knarka ihjäl dig om du så vill, för nu har du själv sagt att du och jag bara var en dröm. Jag undrar vad du egetligen ser som verklighet.

Kommentarer
Postat av: Nina

whaat, vad händer? :(

2011-09-08 @ 16:03:42
URL: http://ninanikolajevna.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det var inte jag som försökte ta ditt liv. Glöm aldrig det, skulle inte kunna göra något sånt, inte mot dig, inte mot någon annan. Och hur fan kan du skriva ut allt det här på din blogg? Du låter dina läsare se allt från EN vinkel när det finns så många fler vinklar att se det på. Det här var fan det lägsta du gjort Julia. Detta glömmer jag aldrig.

2011-09-08 @ 22:09:06
Postat av: Anonym

Oh god, vad är detta

2011-09-09 @ 05:00:01
Postat av: Anonym

Det här är personligt. Du vet inte vad du ger dig in på när du attackerar mina hemligheter så där öppet. Det vet inte jag heller för den delen, men det är bäst att du tar bort det här inlägget eftersom det inte bara handlar om dig, det handlar om mig, hela mig som en öppen bok. Jag kommer aldrig kunna lita på någon igen. Aldrig. Jävla svikare. Du är fan inte värd ett skit.

2011-09-09 @ 09:29:11
Postat av: SIlje

Alltså julia... det här skriver man inte på sin blogg, det är fan jävligt lågt...

2011-09-09 @ 10:15:32
Postat av: Evelina

Om denna person nu attackerar Julia FÖRST med att skriva att Julia övergav henne för att hon höll på med droger, (och när det inte ens stämmer) är det väll ganska självklart att Julia svarar på detta? Och om alla hade hört hela historien hade det varit ännu värre.. för hela historien är inte det minsta rolig, den är rent ut sagt obehaglig. DU "anonym" är inte värd ett skit, Julia som har ställt upp för dig och ja som sagt var till och med hälsat på dig på psyket!! Jag läste din blogg efter du försökte strypa henne, då skrev du om händelsen. På ett sätt som var SJUKT. HUVVA! Blir bara förvånade av alla sjuka människor. Efter den där händelsen var du aldrig välkommen hemma hos oss. Julia är min lillasyster och det tog hårt att inte bara kunna säga vad jag ville till dig! Men nu är det fan nog! Folk borde inte lita på DIG! och du ska inte komma och säga nu "att jag inte känner dig" för en person som försöker ta livet av sin bästa vän räcker nog mycket för mig för att inse att det är en sjuk människa.!!!!!!!!!

2011-09-09 @ 10:49:02
Postat av: Geir

julia du vet mycke väl att du gör rätt! de finns så mycke bättre folk å umgås me än pundare! Satan tar dom jävlarna som gaddar ihop sig mot julia en gpng till!

2011-09-09 @ 13:08:41
Postat av: Anonym

Ja, jag är en mycket sjuk människa, jag vet. Och det var därför jag frivilligt la in mig på psyket. Varje gång jag ser julia så ångrar jag allt så jävulskt, men om du nu vet hela historien så vet du även att jag inte hade någon kontroll alls och var i någon slags psykos. Har en dissociativ identitetsstörning. Och hur fan började detta komma upp?! Det är väl självklart att julia, min bästa vän, skulle hälsa på mig då jag mådde som sämst och verkligen gjorde allt för att hon ska känna sig trygg. Självklart!! Eftersom ni är så beskyddande så skulle ni bli glad att höra att jag funderat på att ta mitt (vårat) liv enbart för att JULIA och alla andra jag älskade skulle känna sig trygg. Men hur kom det här upp? ONÖDIGT. Detta handlade om hennes problem med att jag röker på, trots att hon alltid vetat att jag gjort det. (och jag har fan aldrig lovat julia, skärp dig.) Satan tar dom jävlarna som gaddar ihop sig mot mig. Satan är min bästa vän, så missanvänd inte hans namn vem du nu är, lilla Geir.

2011-09-09 @ 18:13:58
Postat av: Anonym

JULIA. snälla ta bort detta inlägg. Det är fan lågt att du inte kan respektera mig över huvud taget, trots att vi gått igenom så mycket, och du vet att jag älskar dig utöver allt annat. Du måste fan skämmas jävligt mycket just nu. För du kommer ha svårt att skaffa någon mer som älskar dig som jag gör.

2011-09-10 @ 19:11:41
Postat av: Evelina

Haha, vem var det som efter den där händelsen skrev så detaljerat om den i sin blogg, JO DU!? Och du säger att du inte kommer ihåg någonting? Undrar hur mycket av det du säger är sant? Nyss sa du att Julia inte var värd ett skit, och jo hon har människor som älskar henne mer än vad du någonsin gjorde. Fast du har ju rätt i att ingen kommer älska henne på det SÄTTET du gjorde, för det var ett jävligt konstigt sätt att visa hur du bryr dig om henne. Hon har ingen anledning att skämmas, det är DU som har det. Och dra inte upp att du skulle ta ditt liv enbart för Julia, för det är bara elakt och egoistiskt att säga. Det är inte pågrund av Julia utan enbart för att du hatar dig själv.

2011-09-11 @ 12:52:55
Postat av: Anonym

TA BORT INLÄGGET. SERIÖST. JAG DAMPAR.

2011-09-11 @ 22:03:54
Postat av: Anonym

Jag skrev inte alls detaljerat. Det jag skrev hade jag fått från flashbacks. Jag var synligt medveten om vad som hände, men jag var inte där, jag svävade till höger om mig. Det var inte verkligheten trodde jag då, eftersom jag såg mig själv, inte var mig själv. Men det är fan inte värt att jag försvarar mig, för du lyssnar inte Evelina. Och vem är det som är ego om man jämför med julia? Hon bryr sig inte ett skit om hur jag ser ut efter vad hon skrivit ÖPPET till hela jävla världen, hon har fått mig att se HELT störd ut, överdrivit och bara fokuserat på det dåliga. Ja, julia, lilla egoist. Du ska fan ta bort allt detta.

2011-09-12 @ 12:28:01
Postat av: Evelina

Ordbajsarn? Du skriver verkligen vad som helst för att klanka ner på Julia! du KAN inte försvara det du har gjort. Julia kommer aldrig att ta bort detta, och nu har du ju bara gjort det värre av att du skickar 80 sms per dag med massor av helt sinnessjuka sms? Du skriver ju helt annorlunda mejl till Julia på facebook än vad du gör här? Men ja juste du vill ju inte framstå som "the bad guy" Bland annat där det står att Julia är efterbliven och jag är störd, du skickar sms där du kallar henne fitta!! Försök försvara det! Är du så rädd att världen ska se vem du verkligen är? Det borde du vara. Så länge du skriver till och om julia kommer jag att fortsätta skriva.

2011-09-12 @ 20:37:12
Postat av: Evelina

Du btw, vet dina föräldrar ens om vad som egentligen hände? Om du nu är så sjuk så ska du ju ligga inne på psyket,jag tror iallafall inte att dom skulle släppa iväg dig på festivaler om dem visste?

2011-09-12 @ 20:56:52
Postat av: Anonym

HAHAH, It makes me lol. jag har haft sjuukt roligt idag, att bara ordbajsa är fan den bästa idén någonsin. Bryr mig inte om det blir värre, kanske vill att det ska spåra. <3 Tänker inte försvara, är för stolt och glad.

Jodå, dom vet precis allt, det var jävligt svårt för oss alla, men de tror att jag mår bättre nu, och det kanske jag gör... Eller så har jag bara vant mig vid KKKKKAAAAOOSSEEETTTT!!1jpo,kejj? De gör nästan allt för att jag ska må bra, och jag mår bra av festivaler, simple as that.



ja du får inte sluta skriva evelina, kommer ju sakna dig då <3

2011-09-12 @ 21:58:13
Postat av: Anonym

NU LYSSNAR DU PÅ FADERN DIN OCH TAR BORT ALLT.

Jättegulligt samtal mamma och han hade på telefon i typ en halvtimme. Haha, känns som att man är tillbaka på lågstadiet <3

2011-09-13 @ 19:32:15
Postat av: Olof

Detta var ju helt sjukt. Julia, jag hoppas du står på dig och inte alls har ngn kontakt med den här anonyma människan i framtiden. Personen må vara sjuk och oförmögen att ta rätt beslut, men det är ju inte bra för ngn som berörs i vilket fall.. Oavsett ansvar.

2011-11-15 @ 23:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0