Inte länge kvar

Ikväll är sista kvällen som jag är hemma på en och en halv månad. Imorgon börjar äventyret! Har packat klart allting nu (ska bara hitta tältet), laddat mp3n och förberett allting inför morgonen. Nu är det nära!!!



 
Min absoluta favoritlåt! Eargasm på hög nivå.

I did it again

Överträffade mig själv med att göra en ännu godare maträtt idag. Canneloni blev det.( Köttfärs inlindat i färska lasagneplattor, med tomassås och pesto-créme fraiche) Och... jag kan inte ens beskriva hur gott det var. Ord räcker inte till. Mamma sa till och med att hon fick en matgasm.

Fick ingen direkt bra bild, man ser verkligen inte HUR gott det var, men så här såg det ut iallafall!


 
Och jag tänker inte ge er receptet ens, SÅ gott var det! Om ni vill smaka så får ni komma på middag! :3

As good as it can be

Gjorde precis VÄRLDENS godaste lasagne.. och tro mig, jag har gjort några riktigt goda lasagner förut! Men där här var typ... som en våg av små matänglar som sjöng i munnen och lämnade kvar stoft av himmelvalvens alla lyckor. Seriously. Kommer att drömma om den inatt.

You make my dreams

 
 
 
Peppmusik och städning. Matlagning och sång. Längtan och glädje. Livet är underbart.

Sommaren är här

Kom på att jag inte har bloggat på ett tag.. har hänt så mycket på sista tiden, har inte haft tid att blogga! Har fyllt arton, det har varit midsommar och jag har haft födelsedagsfest och så kom världens finaste Mikael upp och hälsade på också.

Om tre dagar åker jag till Sundsvall för att vara med Micke, och på tisdag drar jag vidare till Stockholm för att sedan ta flyget till Italien. Längtar så mycket! Det är väldigt stressigt med packning och förberedelser just nu, men det kommer att bli helt underbart. Nu börjar sommaren på riktigt.

 
 
 
Har ni det lika bra då? Hoppas det. Sommaren 2012 kommer att bli legendarisk.

greetings

 
Jag ville lägga upp en fin bild på julios. Visst är hon FIIN????
 
/siljoosss :*

Nu är jag bannemig vuxen! 18 år!!!!


Sommar och sol!

Idag har det varit en sån där riktigt fin sommardag.. 22 grader i skuggan, sol och små fläktande vindar. Bästa som finns! Har varit ute hela dagen, jobbat i växthuset, städat och suttit vid poolen, spelat kubb, ätit glass, lekt i lekparken och sånt där somrigt, ni vet. Hur härligt som helst! Sommaren är lite extra underbar här i Flurkmark, ser det nästan som ett liten himmel på jorden.





Jag i växthuset, förrförra sommaren!

Köpte en plunta!

Och snygg var den ju också. Tänker använda den på tisdag, då jag fyller arton! TAGGAR!

Framme i Arjeplog!

Nu är vi alltså framme, det var en ytterst intressant tur hit! Vi såg en massa fina utsikter (tog dock bara kort på en), vi såg en hel regnbåge, massa fina baby-renar och andra fina saker.

ps. Gillar INTE ny blogg.se......... Så sjukt fult att jag avlider. Vad hände liksom?

Exakt 60 dreads senare

Haha, tjatigt med alla dreads nu? Ville bara säga att jag har hållit på den senaste månaden(månaderna?) med att göra dreads på Valdemar! Och ääääntliiiigen är dom klara! Dom som är lite äldre är dock väldigt ovirkade, så dom är alldeles fluffiga, men annars så blev det ju ganska awesome! :> (här är dom nyutsläppta=helt crazy)

Grattis till mina dreads!

Idag har jag alltså haft dreads i tre månader! Woohoo! Dom mår faktiskt väldigt bra just nu, har kämpat hela veckan med att virka dom, så nu är dom fasta och fina!
Här är resan so far i bilder :
Förövrigt så ska jag snart sitta i bilen i typ 4-5 timmar, för att jag och das familia ska åka till Arjeplog och kolla på när min kära syster tar studenten! Ska bli kul! (Att kolla studenten, inte att sitta i bilen i fem timmar..)

Across the universe

Har gjort absolut ingenting ikväll. Bara suttit och slagit ihjäl tid. Fast det är kanske det man ska göra i början på sommarlovet? Kanske? Inte? Orkade iallafall inte fara ut ikväll, kändes alldeles för jobbigt att behöva ta på sig BH och grejjer.. stannar hemma och ser på film istället!
Blev less på dreadsen, så satte upp dom i en halsduk, heh . : >

Den verkligaste drömmen jag någonsin haft. (Och jag älskar er alla! Älskar!)

Vaknade kl åtta på morgonen av att det var alldeles för varmt i min säng. Det var första dagen på sommarlovet, mamma hade farit till jobbet för en halvtimme sen och min syster hade kommit tillbaka från Arjeplog.

Eftersom det var så otroligt varmt inne på rummet så lyfte jag på rullgardinen för att öppna fönstret och då såg jag en så otroligt vacker syn. Solen hade gångrats med ungefär femton storlekar och tänkte nästan hela himlen. Och den var alldeles blodröd med en svart ring nästan längst ut i kanten. ”Wooooow” sa jag för mig själv och verkligen sögs in av det jag trodde var en månförmörkelses skönhet. Och så tänkte jag, att detta måste vara anledningen till varför jag var så trött igår! Det är ju fullmåne!

 

Även fast jag visste att mamma redan hade åkt till jobbet så sprang jag för att kolla, eftersom jag ville att hon skulle se det här. Men hela lägenheten var tom, varken mamma eller Evelina var hemma. Jag sprang tillbaka till mitt rum för att gå in på datorn och skriva om det jag hade sett, på facebook. Jag tog min dator och satte mig i sängen (vilket var konstigt, eftersom internet inte funkar i sängen, för vi har nätverkskabel) och gjorde en statusuppdatering där det stod ”OMGOMGOMG KOLLA PÅ SOLEEEEEN!!!!!”. Tyckte det var konstigt att ingen annan hade skrivit någonting, eller att vi inte läst om att det här skulle hända i tidningarna! Hm.

 

Gick tillbaka till köket och stod där och sms:ade alla mina närmaste vänner att kolla på solen. Och då fick jag ett väldigt långt sms tillbaka från Anneli. Där förklarade hon att idag är dagen då jorden går under. Det stod hur, varför, när, varför inte pressen skrev om det, det stod förklaringen till varför internet fungerade överallt, och det stod om hur länge vi hade kvar. Jag såg på sättet hon skrev att hon var skräckslagen, men hade gett upp. Jag hann bara läsa några meningar innan jag sprang till fönstret för att kolla på solen igen. Och det jag såg var fruktansvärt och skräckslagande. Solen var inte helt täckt nu, för på högra sidan av den kom det ur någon stor slags… luftvapen eller ubåt eller någonting (lika stor som solen!!) Och runtom och framför solen så flög det ut andra stora saker, delar ur flygplan, kärnvapen och andra stora, metalliska saker. Det var nästan som att solen hade exploderat och ur den kom det allt som någonsin använts under något krig, någonsin, och lite till.  Allt stod ganska still där uppe, eftersom det var på så långt avstånd, men man såg att, inom några timmar så kommer detta att nå Jorden.

 

Jag fick panik, och det första som kom upp i min tankebana var att jag måste ringa alla och säga hur mycket jag älskar dem. Började ringa pappa, men han svarade inte. Sen ringde jag Evelina och hon svarade inte heller.  Vid det här laget var mamma hemma och även två andra, i lägenheten (ja, drömmar är ju förvirrande ibland). Det enda vi kom på att vi kunde göra var att packa all mat, varma kläder och en kortlek och gömma oss i jordkällaren på gården. Och hoppas på att vi överlevde. Sen vaknade jag.


Äntligen kan jag pusta ut

Idag var dagen jag faktiskt inte trodde skulle komma- dagen då jag gick ut tvåan! Har klarat mig i alla ämnen och gjort allt jag ska. Idag var det skolavslutning och nu är jag klar! Jag vill bara skrika, gråta och skratta av glädje, men det är jag alldeles för utmattad för. Så nu ska jag lägga mig i hängmattan och läsa en bra bok, för det tycker jag låter som en bra början på mitt sista sommarlov!

Usual stuff, you know..

Detta möttes jag då alltså av när jag kom till skolan imorse. Inte första gången cirkusen slår läger här, men blir lika förvånad varje gång det händer! Inte så ofta man kör förbi kameler på vägen till skolan liksom. (bilderna är tagna på eftermiddagen) Önskar dock att dom här underbara djuren alltid var här..

Inre monologer och tvister.

Kom på mig själv häromdagen med att ha en lite av en motsägelse mot mig själv. Jag och mamma satt i bilen på väg hem och diskuterade hur det skulle vara att byta kropp med någon annan. Och jag höll på att säga "Jag skulle inte byta min kropp mot någons för någonting i hela världen.." när jag kom på att vänta... jag hatar ju min kropp! Eller det var iallafall vad jag trodde. Men kanske inte då? Funderade på det ett tag och kom fram till att vad är det egentligen jag hatar med den? Och vad är det jag älskar med den? Kom fram till att de positiva sakerna överväger de negativa med milslånga steg. Så nu kan jag fullt och tydligt med all ärlighet säga att jag skulle faktiskt inte byta min kropp mot någon annans för någonting i hela världen. För det är min kropp, jag älskar den och den är jag. Ville bara få säga det.

Tatueringsinspo

För som ni kanske vet, så ska jag ju tatuera mig inom en snar framtid.. : )

RSS 2.0