Vinterns första snö!

Godmorgon! För er som inte har skola..
Var ju som sagt i en spökstuga uppe på kalfjället vid gränsen i förrgår (kom hem från Arjeplog igår efter en lång bussresa..) det hände typ inga spökerier där, var ganska lungt. Men lite läskigt var det ändå! Var dock svinigt kallt hela natten och jag var den enda som fick sova ensam.. Dog typ lite. Men men. När vi kom fram så snöade det förresten! På vägen dit så körde vi nästan på fem ugglor, några rovfåglar, tre älgar, en massa renar och så körde vi på några lemmlar.. Höh.
Här är en bildbomb från the ghost trip(oredigerade tyvärr...lata jag..);





















Juste! Vid tolvtiden tog veden såklart slut så då tog Geir och Evelina bilen för att fara och leta efter ved vid gränsen, men dom kom tillbaka efter typ en och en halv timma och berättade att bilen hade gått sönder när dom kom till gränsen( 4,5 km från stugan) och det var ju HELT bäcksvart ute, men som tur var s hade dom en pannlampa med sig. Men dom fick alltså lämna bilen där och traska tillbaka hela vägen till stugan i mörkret.. Stackarna. Kändes lite Wrong Turn aktikt, haha!

Kommentarer
Postat av: MADDES

Hoppas du har en fin dag! Nu strax efter lunch dyker det upp en grym tävling i min blogg, missa inte det!! Där kan du vinna både parfym och konsertbiljetter

2011-09-26 @ 12:14:51
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: emmiz

hej nu har jag igång en ny tävling om att ni kan vinna smink från meka up store! ta chansen och just du kan bli vinnaren!

2011-09-26 @ 12:59:23
URL: http://www.nattstad.se/emmahjorth
Postat av: Nina

Sov ni över i den där läskiga spökstugan :D??

2011-09-26 @ 18:31:17
URL: http://ninanikolajevna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0