Supermåne ikväll!

Nu ikväll är det fullmåne. Men inte vilken fullmåne som helst – det är en supermåne, som astrologen Richard Nolles uttrycker det.- Supermånen har koppling till extrema tidvatten, stormar och jordbävningar, säger han. Vart 18:e år ”besöker” den extrema supermånen jorden.

- Supermånen har koppling till jordbävningar och stormar, säger astrologen Richard Nolle.

Att det sammanfaller med en fullmåne bäddar för kaos, enligt astrologen Richard Nolle som tror att jordbävningen förra fredagen utanför Japans kust hänger ihop med den extrema supermånen. Det var även en Supermåne en vecka efter att tsunamin i Thailand hade skett.. kan det vara en koppling kanske?

Vissa studier har visat att det föds fler barn vid fullmåne och att människor i högre utsträckning söker sig till sjukhus och vårdcentraler. Gikt, astmaanfall, psykiska problem, skador orsakade av bett från djur och blödningar i magen har rapporterats vara vanligare.

Det sägs också att man kan få väldiga humörsvängingar både män och kvinnor. Sömnproblem är vanligt, man sover oroligt om natten och drömmer mycket. Under fullmåne får kvinnorna ofta sin ägglossning, så kvinnorna har lättare för att bli gravida under fullmånetider.

Lite sådär random kan jag också berätta att när jag var liten så brukade jag "yla" åt månen, konstigt va?


Ta en god titt på månen ikväll, det här ser man bara var 18:e år!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0